Pitstop voor succes
ICT detachering & recruitment

IT Projectmanager | Eindhoven

Standplaats:

Eindhoven
Aanvraagnummer:
1752
Startdatum:
01-02-2018
Verwachte einddatum:
30-06-2018
Aantal uur per week:
37,5
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
31-01-2018 12:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Afdeling
ITD Europe is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de ondersteuning en het beheer van de informatiesystemen voor onze gebruikers in Europa zowel voor DAF, PACCAR Parts als PACCAR Financial en PacLease. Binnen ITD Europe werken meer dan 200 medewerkers.
Binnen ITD worden projecten uitgevoerd voor alle divisies binnen DAF. Deze projecten worden geleid door professionele Project Managers uit het ITD Project Management Office.
Op dit moment lopen er diverse wetgeving- en/of businessvalue gedreven projecten en we staan op het punt om er nog enkele te starten.
Daarvoor hebben we op korte termijn een ervaren Project Manager nodig.

Functieomschrijving
Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een of meerdere IT projecten. Voor de implementatie wordt gebruik gemaakt van de gangbare technieken en systemen. Je hebt ervaring met het implementeren van complexe systeem projecten met veel stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor de juiste inrichting en organisatie van het project en voor de definitie, management en oplevering daarvan binnen de gestelde randvoorwaarden van scope, kwaliteit, inspanning, risico’s en tijd. Daarnaast zorg je ervoor dat de nieuwe applicatie goed ingebed wordt in de ontvangende organisaties (IT operationeel beheer, Business Applicatie management). Eventuele noodzakelijke proceswijzigingen hiervoor (zowel op IT als op Business gebied) worden ook vanuit het project gemanaged. Als laatste heb je de verantwoordelijkheid voor de rapportage en afstemming met opdrachtgevers en zakelijke partners.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op HBO niveau. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager in complexe, multidisciplinaire projecten. Je hebt liefst ook enkele jaren werkervaring in IT gerelateerde ontwikkelprojecten. Kennis van automotive business processen wordt zeer gewaardeerd. 
Communicatievaardigheden zijn ruimschoots aanwezig voor een adequate communicatie tot op senior management niveau en je kunt adequaat omgaan met cultuurverschillen binnen het bedrijf en binnen verschillende landen. Daarnaast ben je in staat om de nodige vernieuwingen en structuren in de bestaande werkwijzen door te voeren met behoud van motivatie van je team en met goedkeur van je zakelijke partners. Verdere noodzakelijke competenties zijn initiatief, teambuilding, planmatig werken en organiseren, resultaat- en klantgericht werken en besluitvaardigheid. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Aanvullende informatie

Gedurende de opdracht komt de kandidaat in dienst van Quest4.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-01-29 07:58:50Status : Gesloten

Aanmelden voor functie

Aanmelden voor functie
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Plaats een opdracht op Quest4

Plaats een opdracht