Ketenbeheerder/ aansluitcoordinator | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1080
Startdatum:
15-03-2021
Verwachte einddatum:
30-09-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
02-02-2021 14:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Voor het team BSNk zoeken wij een enthousiaste (Senior) Ketenbeheerder/aansluitcoördinator. Je draagt zorg voor de instandhouding van het BSNk. Je levert een essentiële bijdrage aan veilige toegang tot diensten van de e-overheid. Je zorgt dat afspraken tussen de betrokken partijen, overheidsdienstverleners, deelnemers en leveranciers worden nageleefd. Je geeft adviezen over proactief beheer en stuurt externe partijen aan. Je kunt de gebruikte techniek doorgronden en resultaten bereiken in een complexe omgeving. Daarnaast draag je bij aan een multidisciplinaire ICT-project, waarbij ontwikkeling en beheer nauw met elkaar samenwerken en zorg je voor de kennisborging over het product. Binnen het team ben je als functioneel beheerder verantwoordelijk voor (beheer)processen, waaronder het incidentproces. Zo heb je een regierol bij de afhandeling van operationele incidenten en issues en ook het doorvoeren van wijzigingen. Daarbij draag je zorg voor onder meer het opstellen van implementatieplannen, het monitoren van beveiligingsmaatregelen, het opstellen van procedures en het professionaliseren van de bestaande beheerprocessen en tools. Bij de doorontwikkeling van de systemen stel je requirements op voor wijzigingen. Ook draag je zorg voor het functioneel ontwerp. Als vraagbaak voor leveranciers en deelnemers geef je antwoorden en zorg je voor de uitvoering van Requests for Change door de leveranciers. In deze zelfstandig opererende functie ben je in staat in complexe trajecten mensen met elkaar te verbinden en resultaten te behalen. Aansluitondersteuning is met name van belang wanneer de kennis over het toepassen van BSN koppelregister nog onvoldoende beschikbaar is of wanneer er sprake is van een onvolwassen keten of ketenfunctionaliteit.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • HBO/Bachelor Business IT & Management (specialisatie Functioneel beheer) of Informatica (specialisatie Functioneel beheer) of Functioneel Beheer specialist of Busines Information management professional
  • HBO niveau en 3 jaar relevante werkervaring in ICT-ondersteuning bij implementatie- of aansluittrajecten
  • Drie jaar ervaring met het doorvoeren van changes en afhandelen van incidenten en problemen
  • Drie jaar ervaring en kennis op het gebied van functioneel ontwerp en relevante standaarden zoals SAML en encryptie
  • Kennis en drie jaar ervaring met webservices, XML en SOAP-UI

Wensen:

  • Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.Kennis en ervaring met het schrijven van functioneel ontwerpen/ usecases.Kennis van informatiebeveiliging en IT auditing.Werkervaring op het vakgebied van Identity Management.Kennis op het gebied van BiSL en ITIL.Kennis en ervaring met het gebruik van SplunkKennis en ervaring van TLS en PKIoverheid

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op . Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-01-29 15:58:36

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden