Lead SharePoint Developer | Amsterdam

Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
1897
Startdatum:
01-04-2018
Verwachte einddatum:
31-12-2018
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
12-03-2018 17:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Als lead SharePoint Developer binnen het project vervul je een centrale rol bij de realisatie van een innovatieve oplossing met behulp van SharePoint en andere Microsoft technologieën. Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van oplossingen op basis van SharePoint 2013, waarbij ervaring met het creëren van Apps binnen SharePoint 2013 een harde eis is. Als senior wordt er tevens van je verwacht dat je de junioren op sleeptouw meeneemt.

De V-schijf en huidige SharePoint-omgeving staan vol met dubbele of verouderde bestanden, zoals: brieven, rapporten, projectplannen, projectinformatie, handleidingen en nog veel meer. In sommige gevallen zelf met privacy gevoelige informatie. Ook ontbreekt vaak een overzichtelijk mappen structuur. Doen we niets, dan neemt onze data-vervuiling toe. Schonen is noodzakelijk om informatie terug te kunnen vinden én om straks de overstap naar werkplek2.0 of Digitale Werkplek Samenwerken te kunnen maken. Dat doen we in vier stappen.

1) Schonen.
Alle informatie op de fileshare (V:) en SharePoint gaan we kritisch bekijken. Wat we niet meer gebruiken, archiveren of vernietigen we. Wat we nodig hebben delen we opnieuw in en zetten we straks over naar nieuwe omgevingen. Elk organisatieonderdeel is zelf verantwoordelijkheid voor het schonen van de schijven. Het project biedt ondersteuning.

2) Structureren.
Schonen wordt nog gemakkelijk als de nieuwe mappenstructuur bekend is. Samen stemmen we af hoe de nieuwe mappenstructuur eruit komt te zien. Een structuur dat het beste past bij het organisatieonderdeel en in lijn is met werkplek2.0 of Digitale Werkplek Samenwerken. Ook werkafspraken zijn belangrijk. Hiermee zorgen we ervoor dat onze informatie op orde blijft. Het project zorgt ervoor dat er spelregels komen waar iedereen mee uit de voeten kan.

3) Migreren.
Eenmaal geschoond en gestructureerd, is het tijd om de informatie over te zetten naar de locatie waar het thuis hoort. Voordat de informatie wordt overgezet, wordt eerst de migratiestrategie besproken met de organisatieonderdelen. Hierin staat beschreven welke type informatie waar naartoe moet. Daarna kan de informatie worden overgezet.

4) Beheren.
Eenmaal de overgestapt gemaakt dan is het organisatieonderdeel zelf verantwoordelijk voor het op orde houden van de informatie.

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding ICT;
 • Je hebt ervaring met het opstellen en onderhouden van een architectuur voor oplossingen (solution architectuur);
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met Agile of SCRUM of certificering;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare wervaring met SharePoint hosted app development in de afgelopen 5 jaar;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met SharePoint Development (2010, 2013 en of Office 365) waarvan minimaal 3 jaar als Senior Developer;
 • Aantoonbare kennis en ervaring met on-premises SharePoint gebaseerde ontwikkeling waarbij GEEN gebruik gemaakt is van SSOM;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met overige web-technieken, zoals javascript, jQuery, html5 , CSS in de afgelopen 7 jaar.

Karaktereigenschappen: 

 • Communicatie vaardig;
 • Creatief;
 • Flexibel;
 • Teamspeler;
 • Zelfstandig;
 • Analytisch.

Aanvullende informatie

CV in het Nederlands, MS word en max 5 pagina’s.

Je komt voor de duur van de opdracht in loondienst bij Quest4!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-03-07 12:42:20

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden