Lead software developer | Assen

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2021-1548
Startdatum:
28-06-2021
Verwachte einddatum:
31-05-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
15-06-2021 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar een Lead software developer op basis van 36 uur per week.

We zoeken een DevOps medewerker met als specialisatie ontwikkeling met brede kennis van Java(60%) en Oracle (40%). Rest services, spring boot, Angular en Maven. Oracle 11g/12c databases, Oracle Forms, Reports, PL/SQL, apex. Bereid in allerlei ontwikkeltools en programmatuur te duiken al naar gelang het team dit nodig heeft. Voorbeelden hiervan zijn Jenkins/Sonar/bash. Werkdagen zijn ma-vr, maximaal 36 uur p/w.

Standplaats Assen, bij voorkeur iemand uit de regio. Indien niet woonachtig in de regio is een flexibele houding ten aanzien van reizen een must.

Wellicht gaat in de toekomst het draaien van consignatiediensten tot de werkzaamheden behoren. dit is op dit moment nog niet zo, maar zal waarschijnlijk in de loop van het contract ingaan.

Profiel: We zoeken een lead software developer die zelfstandig kan werken in een klein DevOpsteam.

Achtergrond opdracht:
De applicatie PRIZMO bestaat uit een java Frontend, en een Forms backend. Voor hulp in deze hele keten zoeken we een nieuwe medewerker. Het team is klein, dus een persoon met meerdere expertises is noodzakelijk.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Java EE 7/8 (medior / senior niveau);
 • Angular, Springboot, Mavem, Typescript;
 • Oracle kennis in de vorm van oracle databare (versie 19) PLSQL / SQL + Forms (versie 11);
 • Je hebt ruim 3 jaar ervaring Java EE 7/8. We zoeken echt iemand die meerdere technieken beheerst. Dat is ons primaire doel;
 • Je hebt meer dan 2 jaar ervaring met Angular of vergelijkbare SPA frameworks;
 • Je hebt ruim 2 jaar ervaring met Servicebouw SOAP & REST;
 • Je hebt ruim 5 jaar Oracle kennis in de vorm van PLSQL + Forms;
 • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

 • Competenties: flexibiliteit, samenwerken, stressbestendig, communicatief, resultaatgericht, gestructureerd; – Communicatief vaardig, pro actief (meedenken met de klant), klant/service gerichte instelling, accuraat en stressbestendig; – Positief ingesteld, team speler, flexibel, geen 9-5 mentaliteit, standvastig, vasthoudendheid; – Vermogen om de opdrachtgever tevreden te stellen en samen de juiste werkwijze te behandelen;
 • Je hebt aanvullende kennis van: GROTE PRE – Oracle Reports (versie 11 / 12); – Oracle APEX (versie 19). Extra wensen als pre – Jenkins;
 • Maximale reisafstand is 1 uur. Indien de woon – werkafstand langer is verwachten we een plan, hoe met deze reisafstand om te gaan bij het weer volledig naar kantoor te komen werken. In de toekomst verwachten we dat iemand gemiddeld 2 tot 3 werkdagen naar kantoor kan komen per week. Dus als iemand bereid is om 2 dagen per week te komen in de toekomst, dan is dat OK. Max reistijd mag dan vervallen. We willen alleen niet iemand die echt nooit op kantoor kan / wil komen. We vinden na Corona persoonlijk contact nameljk zeer belangrijk

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-06-14 06:25:24

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden