Medewerker Behandelen en Ontwikkelen | Assen

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2021-1030
Startdatum:
22-01-2021
Verwachte einddatum:
31-07-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
18 Jan 2021 7:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor de op zoek naar een Medewerker Behandelen en Ontwikkelen op basis van 36 uur per week. 

Voor GEO 1 zoek ik binnen het regiebureau iemand met de volgende kennis:

Technisch:

  • Basiskennis van (PL/-)SQL is een must;
  • Basiskennis van ArcCatalog/ArcMap/ArcGis Workflow Manager is een pré;
  • Eerdere ervaring met (topologische) Geo-Databases is een pré.

Het merendeel van het werk zitten we in PL/SQL. Hierin monitoren we de werkvoorraad en sturen we processen aan. Daarnaast bevragen we hiermee het register voor analyse/selecties voor onszelf en derden. Het niveau van SQL hierin is in principe redelijk rudimentair. Meer kennis zou in principe alleen maar beter zijn om processen/scripts te gaan vernieuwen/optimaliseren, bijvoorbeeld voor voortgangsrapportages. Dit helpt dan ook sneller het proces in de gaten te krijgen.

ArcCatalog en ArcMap worden gebruikt voor selecties voor de BGT en om ons proces voor GGB te ondersteunen. Vaak betekent kennis van deze programma’s ook kennis van omgaan met geo-informatie. Veel van de processen zijn op de achtergrond geo-procedures. Als men hier al een beeld van heeft, is het proces zelf makkelijker uit te leggen dan wanneer dit conceptueel ook nog uitgelegd moet worden. – Analytische / Procesmatige denker.

Iemand met een achtergrond in data-analytics of procesontwerp is een pré. Het hele proces, register-opbouw van zowel GRG als BGT en werksturing GRG-GGB, is via een logische volgordelijkheid ingericht dus des te sneller iemand dit oppakt des te beter. Daarnaast komen er veelvuldig vragen binnen van andere specialisten/adviseurs. Zelfstandig hiervan vragen kunnen oppakken, wedervragen stellen voor het scherper formuleren van de onderzoeksvraag en beantwoorden is belangrijk. Iemand die het huidige proces snel onder de knie heeft is belangrijk om in de snel veranderende omgeving te kunnen opereren en op den duur ook zelf op een gelijkwaardig niveau mee te denken met adviseurs en specialisten over de grote verscheidenheid aan onderwerpen die op elkaar inhaken. Dit maakt het Regiebureau weerbaarder.
– Persoonlijke vaardigheden.

Iemand moet stressbestendig en proactief zijn, op sommige momenten kunnen er ineens vele dingen tegelijk samenkomen waarin je goed moet kunnen prioriteren. Communicatieve vaardigheid moet ook niet onderschat worden; je krijgt op het Regiebureau te maken met allerlei vragen vanuit verschillende disciplines en kennisniveaus waarin je helder moet kunnen schakelen en uitleg kunnen geven. Denk hierbij aan vragen vanuit de werkvloer tot vragen vanuit Technische Audits. Iemand die zowel technisch zeer is onderlegd als communicatief heel vaardig is niet altijd veel voorkomend maar is dus wel echt een pré. Denk hierbij ook aan het deelnemen aan Keten overleg

PS: we hebben de aanvraag eerst uitgezet bij START people zij geven aan niet te kunnen leveren, vandaar nu de uitvraag bij detacheringsbureaus.

Achtergrond opdracht:
Vanwege vertrek van een medewerker komt deze tijdelijke plek vacant. Start People kon de gevraagde SQL kennis niet leveren.

Organisatie:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou!

Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies.

Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Database Administration: SQL.

Wensen:

  • Basis kennis van SQL, basis kennis van ARC Catalog/Acmap/ArcGis Workflow manager;
  • Je hebt eerdere ervaring met topologische GEO databases;
  • Je kan goed communiceren zowel schriftelijk als mondeling. Een analytische/procesmatige denker.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-01-14 08:35:41

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden