Medewerker helpdesk | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0543
Startdatum:
01-12-2020
Verwachte einddatum:
31-05-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
24
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
23 Oct 2020 8:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op zoek naar een Medewerker Helpdesk op basis van 24 uur per week. 

Als ICT Helpdesk Medewerker ben jij de steun en toeverlaat van ruim 500 ACM collega’s. Je bent hun eerste aanspreekpunt voor alle problemen, vragen en verzoeken op het gebied van ICT-voorzieningen. Moeiteloos en enthousiast schakel je van de ene naar de andere call. Voor jou is het niet meer dan normaal om alles netjes te verwerken in ons call-registratiesysteem (Topdesk). Verstoringen die zich vaak voordoen merk jij bovendien direct op. Je zet je tanden erin en zorgt voor een blijvende oplossing. Of het nu gaat om software, hardware, desktops, (mobiele) telefonie of devices, jij weet problemen snel te ontleden en te verhelpen. Bij afwijkende of ingewikkelde vraagstukken overleg je met een van de andere twee helpdesk medewerkers of je zet de melding door naar je collega’s in de 2e lijn. Binnen onze ICT-club helpen we elkaar en onze eindgebruikers graag. We worden namelijk blij van het helpen van mensen en doen dat graag goed én met de nodige humor.

Buiten het afhandelen van allerlei calls ben je ook verantwoordelijk voor:

 • Het klaar maken en uitlenen van apparatuur;
 • De inrichting en het beheer van fysieke werkplekken (verhuizen, aansluiten, etc.);
 • De audiovisuele apparatuur in ons kantoor (vergaderruimtes en kantine).

Achtergrond opdracht:
Er is op de ICT afdeling behoefte aan extra capaciteit die flexibel in te zetten is en uit te vragen is bij calamiteiten en vakanties of ziektes van medewekers. Maandag en vrijdag zijn standaard werkdagen waarop we extra behoefte zullen hebben en om de week op donderdag, daarnaast is de gemiddeld 24 uur per week flexibel aan te vullen.

Organisatie:
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een toezichthouder en in 2013 ontstaan uit een fusie tussen De Consumentenautoriteit, Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA). ACM ziet erop toe dat bedrijven eerlijk concurreren en beschermt consumentenbelangen. Het is onze missie kansen en keuzes voor bedrijven en consumenten te bevorderen. Dit doen we door probleemoplossend te werken. ACM is een zelfstandig bestuursorgaan en komt onafhankelijk en zelfstandig tot besluiten. Het Ministerie van Economische Zaken is politiek verantwoordelijk voor het beleid en de wetgeving en bepaalt de kaders waarbinnen ACM opereert. Wij maken ons met ruim 520 collega’s op onafhankelijke en professionele wijze sterk voor consumenten en bedrijven. We zijn een platte, overzichtelijke organisatie met acht directies, te weten: Mededinging, Consumenten, Energie, Telecom Vervoer en Post, Juridische Zaken, het Economisch Bureau, Bedrijfsvoering en Bestuur Beleid en Communicatie.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Beschikbaar vanaf 1 december op de maandag, donderdag en vrijdag. Het betreft een inzet voor 24 uur per week;
 • MBO 4 diploma Systeem en Netwerkbeheer;
 • Ervaring als Helpdeskmedewerker met basiskennis van Windows7, Windows 10, Active directory, Office 2010, Citrix VDI, RES Workspace Manager, iOS en Mobile Iron;
 • Je hebt ruim 2 jaar werkervaring als Helpdeksmedewerker;
 • Flexibel inzetbaar;
 • Goede communicatieve vaardigheden en kennis van de Nederlandse taal.

Wensen:

 • Competenties: – klantgericht, – oplossingsgericht, – flexibel en een echte teamplayer;
 • Kennis en ervaring met het gereedmaken en uitlenen van apparatuur;
 • Kennis en ervaring met het inrichten en beheer van ICT middelen (zoals laptops/telefoons) en audiovisuele apparatuur.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 29 oktober 2020. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-10-20 11:12:30

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden