Medewerker QA binnen Scrum/Agile ontwikkelomgeving | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1623
Startdatum:
15-07-2021
Verwachte einddatum:
31-12-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
18
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
05-07-2021 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar een Medewerker QA binnen Scrum/Agile ontwikkelomgeving op basis van 18 uur per week.

De Medewerker QA zal vanuit een onafhankelijke rol aan het Scrum/ Agile ontwikkelteam worden toegevoegd. Vanuit een vooraf besproken aanpak zal hij toezicht houden op de implementatie en naleving van het door hem geadviseerde kwaliteitssysteem. Daarbij zal hij een (pro) actief onderdeel vormen van het ontwikkelteam. Uiteraard zal hij ook een belangrijke rol spelen bij het beoordelen van de kwaliteit van de projectbeheersing als van de uiteindelijk opgeleverde (deel)producten. Om te waarborgen dat de Medewerker QA ook voldoende onafhankelijk kan functioneren zal deze zitting hebben in de stuurgroep en direct rapportren aan de interne audit afdeling. (IAC)

Achtergrond Opdracht:
Het SSC-ICT is een complexe en omvangrijke IT service organisatie die ondermeer voor het ministerie van VWS verschillende systemen beheerd. In dit specifieke geval beteft het een Filenet omgeving waarbinnen een aantal verouderde subsidiesystemen draaien die vervangen gaan worden. Hiervoor wordt een aparte Scrum/ Agile ontwikkelteam gevormd die deze systemen gaat vervangen. Ten behoeve van het kwaliteitstoezicht zal een aparte QA medewerker aan dit team worden toegevoegd. (1/2 Fte) Deze zal direct rapporteren aan de Interne Audit dienst (IAC). Conform de gemaakte afspraken met VWS zullen de kosten van deze medewerker volledig worden doorbelast.

Organisatorische context en cultuur:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • HBO niveau of gelijkwaardige kennis & ervaring op het gebied van Quality Assurance, Interne Beheersing & Controle en/of ITAuditing (3 jaar);
  • HBO niveau of gelijkwaardige kennis & ervaring op het gebied van (Scrum/ Agile) ontwikkel trajecten ( 3 jaar).

Wensen:

  • Competenties: Voldoende initiatief, zelfstandigheid en vasthoudendheid om binnen een Scrum/ Agile ontwikkelomgeving een kwaliteitssysteem te implementere en de goede werking daarvan te bewaken. Om waar nodig verbetervoorstellen te formuleren en deze met voldoende gezag uit te dragen. Deskundig en breed georineteerd om zowel de kwaliteit en beheersing van het voortbrenginsproces als de kwaliteit van het te leveren (deel) product te kunnen garanderen. Nieuwgierig en gedreven om nieuwe oplossingen te ontdekken. Vasthouden en overtuigend genoeg om eventuele weerstanden te overwinnen;
  • In het bezit van een door NOREA erkende RE titel of vergelijkbare certificeringen;
  • Kennis en/of ervaring binnen grote en/of complexe IT service organisties.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-07-01 18:13:39

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden