Microsoft Server engineer | Den Haag

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0679
Startdatum:
04-01-2021
Verwachte einddatum:
30-06-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
9 Dec 2020 10:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar een Microsoft Server engineer met specialisatie Active Directory en Exchange op basis van 36 uur per week.

Opdrachtbeschrijving:
Taken en resultaatgebieden: Optreden als technisch specialist voor de Windows infrastructuur; Behandelen van 2e en 3e lijns calls vooral met betrekking tot Active Directory en Exchange; Contacten onderhouden met diverse afdelingen en projectleiders; Verantwoordelijk voor het vastleggen van procedures en overdragen van kennis naar de organisatie.

Achtergrond Opdracht:
Werkomgeving: Als Microsoft specialist wordt je ingezet voor het beheren van technische implementaties en/of applicatiecomponenten. Verder toets je of wijzigingsaanvragen voldoen aan de binnen een architectuur gestelde randvoorwaarden en de behoefte van de stakeholders. Ook ben je verantwoordelijk voor het schrijven van bijbehorende technische documentatie en procedures. Door je groot analytisch vermogen ben je in staat om verstoringen gestructureerd, snel en zorgvuldig af te handelen.

Organisatorische context en cultuur:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Microsoft Windows 2012 / 2016 gecertificeerd;
  • HBO werk- en denkniveau ( 4 jr );
  • Je hebt 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring als beheerder van Microsoft Active Directory en Exchange.

Wensen:

  • Competenties: – Teamspelen; – Pro-actief en zelfstandig; – Klantgericht;
  • Relevante werkervaring bij een andere overheidsinsstelling in vergelijkbaar traject;
  • Minimaal 4 dagen p/w beschikbaar.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 17 december 2020. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-12-08 08:50:55

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden