Netwerk Security Specialist | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1046
Startdatum:
01-03-2021
Verwachte einddatum:
31-07-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
22-01-2021 08:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar een Medior Netwerk Security Specialist op basis van 36 uur per week. 

Het datacenter wordt op dit moment en over de komende jaren omgebouwd van een Fabricpath naar een CISCO ACI Network. Dat heeft impact op honderden Applicaties, Applicatie eigenaren, Storage, Databases en verdere infrastructurele zaken zoals Nuts voorzieningen (IPAM, NTP, AD,…..). Aan dit programma werkt een ervaren team en zoeken we verdere versterking van een ervaren Senior Security Engineer met brede Multi tennant datacenter kennis en ervaring. Omdat gedurende de overgang naar ACI een Hybride omgeving bestaat, moet ook beheer op het ‘oude’ netwerk de juiste aandacht blijven houden.

Taken: Aanmaken, aanpassen en verwijderen Firewall rules op CISCO ASA en Fortigate. White/Blacklisting op Bluecoat Proxy. Software upgrades uitvoeren op alle CI’s.

Achtergrond Opdracht:
Het Overheids Datacenter (ODC) Housed en Host oa 7 ministeries en en aantal andere (Rijks) overheids instanties. Binnen deze complexe omgeving heeft SSC ICT zowel de Enterprise (voor een individueel ministerie) als de Service Provider rol. Binnen de afdeling Netwerkbeheer kennen we een aantal teams: Datacenter LAN (CISCO routing en Switching), Services (DNS, Netscaler, F5, Vasco, Proxy, Security (Firewalls CISCO ASA, Firepower, Fortinet Fortigate en Fortimanager, Algosec) en Campus (Haagse panden en Ambasades LAN en WiFi).

Organisatorische context en cultuur:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Afgeronde MBO opleiding;
  • CCNP Routing en Switching;
  • BCCPP Blue Coat Proxy Professional;
  • Je hebt meer dan 5 jaar aantoonbare ervaring binnen een multitennant datacenter;
  • Je hebt meer dan 5 jaar aantoonbaar ruime ervaring met met maken van Designs, NIP’s, VIP’s, Firewall routes en Conduits.

Wensen:

  • Competenties: ‘ziet werk’: Ook als geen directe (project) opdracht ligt, is er altijd iets te doen en daar heb je oog voor;
  • Infoblox, F5, Netscaler ADC en Loadbalancer;
  • Je hebt meer dan 1 jaar ervaring met Algosec;
  • Je hebt meer dan 1 jaar ervaring met ACI;
  • HBO werk- en denkniveau.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 27 januari 2021 tussen 09:00 – 17:00 uur. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Start/werken van uit huis.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-01-19 13:27:12

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden