Netwerkbeheerder | Bonaire

Standplaats:

Bonaire
Aanvraagnummer:
1891
Startdatum:
05-03-2018
Verwachte einddatum:
05-06-2018
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
06-03-2018 12:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

De Shared Service Organisatie Caribisch Nederland is de schakel tussen de ministeries die aanwezig zijn op de eilanden Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Ieder ministerie is zelf inhoudelijk verantwoordelijk voor het invoeren en het uitvoeren van beleid van het betreffende ministerie. Voor de juiste uitvoering en ondersteuning doen ze daarbij een beroep op de centrale dienstverlening van de Shared Service Organisatie Caribisch Nederland. Shared Service Organisatie Caribisch Nederland biedt deze centrale ondersteuning voor alle werkzame ministeries op de drie eilanden. Bij centrale ondersteuning kunt u denken aan het formele werkgeverschap, bedrijfsvoering zoals facilitaire zaken, huisvesting, ICT, personeelszaken en opleidingen. De Rijksoverheid in Nederland kent 11 ministeries. Deze ministeries zijn bezig met wetsvoorstellen, regels en beleidsplannen. Niet alle ministeries zijn op de eilanden Bonaire, St. Eustatius en Saba direct vertegenwoordigd. De afdeling ICT verzorgt één gezamenlijke ICT- infrastructuur voor de informatievoorziening van deze verschillende rijks departementen. De afdeling bestaat uit diverse teams en levert o.a. netwerkbeheer, systeembeheer, technisch applicatiebeheer en een Servicedesk. De afdeling heeft zowel binnen de organisatie als met externe partijen de nodige contacten.

Als senior netwerkbeheerder bied je ondersteuning aan het beschikbaar stellen van applicaties aan de medewerkers van de Rijksdienst Caribisch Nederland. De beveiliging ontwerp en implementeer je binnen de richtlijnen van de beveiliging coördinator gebaseerd op de Baseline Informatiebeveiliging Rijk. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp, de implementatie en het beheer van het netwerk en de beveiliging ervan door inzet van firewalls, encryptie en monitoring. Het redundante netwerk over de drie eilanden maakt gebruik van de volgende componenten. Als core hebben wij Cisco Nexus 7004 (plus 2000) switches en als distributie en access laag Cisco Catalyst switches. Op de eilanden is er een combinatie van glasvezel en transparante (laag 2) DSL verbindingen en straalverbindingen aanwezig. Er is een VPN netwerk opgezet tussen de drie eilanden. De andere belangrijkste elementen en technieken zijn: F5 loadbalancer, Fortigate firewalls, Fortiweb application firewall Cisco ASA’s, Nagios, Splunk. In de toekomst kan ook inzet van HSM noodzakelijk blijken.

Functie eisen

• HBO werk- en denkniveau;
• CCNP en andere relevante certificeringen op netwerk technologieën en elementen;
• Ruime kennis van en werkervaring met ICT-concepten op het gebied van netwerken;
• Je hebt ruime kennis van en ervaring met operationeel en tactisch netwerkbeheer van een netwerk met de componenten in het Rijksoverheid netwerk;
• Een aantoonbare kennis van en ervaring in netwerk met de door Rijksoverheid gebruikte beheer tools en koppelingen;
• Je hebt ruime kennis van en ervaring met switches, firewalls en andere netwerk componenten;
• Kennis van beveiligingsconcepten;
• Kennis en ervaring met genoemde beveiligingstaken;
• Je hebt bewezen zelfstandig te kunnen werken en ook goed samen te werken met verschillende disciplines;
• Goede mondelinge- en schriftelijke communicatieve uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels;
• Je beschikt over kennis van F5 loadbalancer, Fortigate firewalls, Fortiweb application firewall Cisco ASA’s, Nagios, en Splunk.

Aanvullende informatie

CV in MS word, max 5 pagina’s

De opdrachtgever vergoed eenmalig de kosten voor een vlucht Nederland – Bonaire en Bonaire – Nederland. Overige kosten voor huisvesting, levensonderhoud etc. zijn niet voor rekening van de opdrachtgever. Dienstreizen naar eilanden Saba en Sint Eustatius kunnen aan de orde zijn. Deze zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-03-06 07:15:23

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden