Oracle BPM Consultant | Utrecht

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
2751
Startdatum:
02-01-2019
Verwachte einddatum:
02-09-2019 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
10-12-2018 09:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Quest4 is voor het Openbaar Ministerie op zoek naar een Oracle BPM Consultant voor gemiddeld 36 uur in de week.

Voor project Helix zijn wij op zoek naar een ervaren Oracle Fusion Middleware Consultant met een focus op Oracle BPM suite. Je vindt het een uitdaging om proces vragen en/of wensen van een klant te vertalen in een kwalitatieve, werkende en onderhoudbare oplossing in Oracle BPM Suite.

Je hebt gevoel voor de business bij klanten en hebt de ambitie om samen met andere professionals uitdagende opdrachten succesvol af te ronden. Je volgt nieuwe ontwikkelingen rondom BPM en integratie bij Oracle, en weet deze nieuwe features te vertalen in je dagelijks werk bij de klant.

Binnen deze rol heb je naast je BPM kennis ook veel verstand van bijvoorbeeld SOA suite, Oracle Service Bus of Weblogic.

Hoofdtaken binnen de functie zullen bestaan uit het ontwerpen en bouwen van processen in BPM en ACM.

Beschrijving Opdrachtgever:
Algemene informatie over het Openbaar Ministerie.

Het OM is een landelijke organisatie verdeeld over tien arrondissementen. Deze zijn gelijk aan de tien regionale eenheden van de politie. Daarnaast is er een landelijk parket dat zich richt op de bestrijding van (internationaal) georganiseerde misdaad, een functioneel parket dat criminaliteit bestrijdt op het gebied van milieu, economie en fraude, een centrale verwerkingsorganisatie (CVOM) voor de afhandeling van onder andere verkeersmisdrijven en een dienstverleningsorganisatie (DVOM).

Op de tien arrondissementsparketten en de CVOM beoordelen officieren van justitie, ondersteund door administratieve en juridische specialisten, de enkele honderdduizenden zaken die jaarlijks binnenkomen. De zaken waarin hoger beroep wordt aangetekend komen bij een van de vier vestigingen van het ressortsparket. Daar heet de vertegenwoordiger van het OM ‘advocaatgeneraal’. De parketten worden geleid door hoofdofficieren van justitie en een hoofdadvocaatgeneraal. De landelijke leiding van het OM berust bij het College van procureurs-generaal (het College) in Den Haag. De minister van Veiligheid en Justitie is politiek verantwoordelijk voor het OM. Hij bepaalt samen met het College de prioriteiten in de opsporing en vervolging. In totaal werken ongeveer 5.000 mensen bij het OM. Aan het hoofd van het OM staat het College van procureursgeneraal. Het College is verantwoordelijk voor heel het OM en legt zich toe op de formulering van nieuwe handhavingsrichtlijnen en het ontwikkelen van het opsporings- en vervolgingsbeleid. De zorg voor de organisatie en de bedrijfsvoering ligt eveneens bij het College. De parketten staan onder leiding van een hoofd van een bedrijfsonderdeel die verantwoordelijk is voor de primaire taken van een arrondissement of ressort of een landelijk werkend onderdeel.

De onderdelen van het OM kennen ieder een eigen dynamiek, aandachtsgebieden en, in sommige gevallen, specialismen.

Beschrijving directie/afdeling:
Binnen het OM is een dienstverleningsorganisatie (DVOM) opgericht die als concerndienst werkt voor alle OM-onderdelen. Hierin zijn de ondersteunende taken zoals Financiën, Personeelszaken, ICT (DVOM/I) en Facilitaire Zaken ondergebracht. Deze organisatie verricht de uitvoerende bedrijfsvoeringstaken voor alle OM-onderdelen en is hiermee ondersteunend aan het primaire proces van het OM.

Op dit moment is het OM in het kader van het project Helix op zoek naar een Oracle BPM consultant.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal HBO- of WO-niveau (KO);
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als consultant / ontwikkelaar in Oracle- en Java-omgevingen (KO);
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het creëren, realiseren en implementeren van Oracle BPM Suite oplossingen, waarbij er in ieder geval ook een keer met Adaptive Case Management is gewerkt (KO);
 • Je hebt kennis van Service Oriented Architecture (SOA) (KO);
 • Je bent bekend met Java, XML, PL/SQL, en SOAP en begrippen zoals XSLT, WSDL en Events (KO);
 • Je hebt kennis van Business Process Model and Notation (BPMN) is een pré;
 • Je hebt ervaring met JIRA en Confluence is een pré;
 • Je hebt kennis van 12c versies van de genoemde onderdelen is een pré;
 • Je hebt kennis van ADF is een pré;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het werken in scrumteam.

Competenties:

 • Zelfstandig werken, flexibel, proactief;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Goede analytische vaardigheden. 

Aanvullende informatie

Opmaak cv

 • In het Nederlands;
 • In word;
 • Maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-11-29 07:49:39Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden