Pitstop voor ambities
Detachering & recruitment

Oracle SOA / OSB developer | Amsterdam

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
A2019-0158
Startdatum:
01-03-2019
Verwachte einddatum:
31-05-2019 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
11 Feb 2019 12:00 PM
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Quest4 is voor het GVB op zoek naar een Oracle SOA / OSB developer voor 36 uur in de week.

De afdeling ICT en Innovatie kent drie onderafdelingen:
– Operations – is verantwoordelijk voor de exploitatie van de ICT-systemen
– Vernieuwing – realiseert innovaties en veranderingen in het ICT-landschap
– Informatiemanagement – is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ICT-strategie, architectuur en roadmaps.
 
Bij ICT & Innovatie werken ongeveer 60 applicatiebeheerders, infrabeheerders, applicatie- en infraconsultants, projectleiders, architecten, informatiemanagers en informatieanalisten in samenwerking met diverse dienstenleveranciers voor helpdesk en beheer van werkplekken, cloud en datacenters. De afdeling ICT & Innovatie (ICT&I) is de plek binnen de GVB organisatie waar digitalisering, innovatie en business enabling elkaar ontmoeten. Deze afdeling is vanuit de partnership gedachte verantwoordelijk voor het in samenwerking met de Business formuleren, ontwikkelen, onderhouden en beheren van het ICT-portfolio binnen het GVB. Deze dynamische club realiseert daadwerkelijk de voorgenomen innovaties en veranderingen in het complete ICT-landschap en is derhalve verantwoordelijk voor de totale ICT Change. Dit alles gebeurt natuurlijk binnen het vooraf overeengekomen raamwerk van zowel de informatieplannen als de ICT-architectuur. Hier wordt nauw samengewerkt tussen de diverse professionals van ICT&I. GVB is op zoek naar een ervaren Oracle SOA / OSB developer.

Binnen de afdeling ICT & Innovatie en Vernieuwing worden de vernieuwings en verbeterings ICT-projecten uitgevoerd, voor en samen met de verschillende businessunits van GVB. Eén van de verbeter-projecten is het programma SUP2 (Software Upgrade Program 2), dat tot doel heeft om applicaties en infrastructuur die draaien verouderde -en niet meer ondersteunde systemen, te voorzien van passende maatregelen om de risico’s op een aanvaardbaar niveau te brengen. Hiermee wordt het risico tot discontinuïteit en onveiligheid van systemen verminderd. Één van die passende maatregelen is om de Oracle SOA 10g op Windows te migreren en te upgraden naar Oracle OSB 12c op Red Hat Linux.
 
Binnen het programma is een team consultants actief. Deze medewerkers zijn specialisten op het gebied van specifieke toepassingen of aandachtsgebieden, waaronder de maatwerktoepassingen die GVB gebruikt om haar taken te kunnen uitvoeren. Binnen het programma wordt uitbreiding gezocht voor een ervaren Oracle SOA/OSB developer. De developer zal gaan zorgdragen voor de upgrade van de SOA naar OSB.
 
Van de interim Oracle SOA/OSB developer worden de volgende producten verwacht:

 • Aan de hand van de beschikbare documentatie en code het samenstellen van een juist en goedgekeurd uitgangspunt in functionaliteit en code.
 • Het coderen en testen van OSB code in Oracle12 OSB-software.
 • (ontwerp)documentatie.
 • Is een inhoudelijke linking pin en coordineert inhoudelijk tussen de Functioneel Beheerder, DBA en Technisch Applicatie Beheerder.
 • Is verantwoordelijk voor het juiste inhoudelijke resultaat.
 • Is praktisch, levert concrete resultaten.
 • Is de rechterhand van het programmateam.
 • Rapporteert aan projectmanager. 

Functie eisen

Van de interim Oracle SOA/OSB developer wordt naast de hieropvolgend genoemde software-pakket eisen, een pro-actieve houding verwacht. Je bent in staat goed te communiceren, zowel in woord als in schrift. Je snapt dat om een ICT project tot een goed einde te brengen er meer moet gebeuren dan een oplossing bouwen. De oplossing dient o.a. getest te worden, geaccepteerd, in productie te worden genomen, en in beheer. Er wordt verwacht dat je daar een actieve bijdrage aan levert.
 
Software pakketten/computervereisten
– Oracle SOA 10g op Windows 2003/2008– ESB component.
– Oracle OSB 12c op RedHat Linux
– JDeveloper
– Subversion
– RedHat Linux
 
Werkervaring
– Werken in en met Agile teams;
– Ervaring met cloudtrajecten (w.o. Azure) zijn een pre;
– Aantoonbare ervaring met OSB programmatuur;
 
Competenties
– Communicatief, pro-actief. Kan zijn eigen werk goed plannen. Sparringpartner voor projectmanager, beheerders.

Aanvullende informatie

Opmaak cv

 • In het Nederlands;
 • In word;
 • Maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2019-02-07 19:08:48Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
NeeJa
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden