Product Owner | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1540
Startdatum:
01-07-2021
Verwachte einddatum:
31-12-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
17-06-2021 07:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Kansspelautoriteit op zoek naar een Product Owner op basis van 36 uur per week. 

Ben jij die IT-er die echt iets wil bijdragen aan het voorkomen van kansspelverslaving?

De Kansspelautoriteit bereidt zich voor op het openstellen van de Nederlandse markt voor online kansspelen. Dit betekent het vormgeven van een nieuwe vergunningverleningspraktijk in een hoogtechnologische sector, gedreven door innovatieve klantbenadering en –binding. 

Om toezicht te houden op vergunninghouders voor online kansspelen wordt een near real time rapportage systeem (Controledatabank) ingesteld. Vergunninghouders moeten  hierin gegevens plaatsen die de Kansspelautoriteit vervolgens kan inzien en bewaren voor later gebruik. Een goed werkende Controledatabank is een voorwaarde om legaal kansspelen te mogen aanbieden. 

Inhoud opdracht:
De vergunninghouders moeten hun Controledatabank inrichten volgens eisen uit de kansspelregelgeving en volgens specificaties van de Kansspelautoriteit. Als toezichthouder houd jij actief bij of de Controledatabank (blijvend) aan alle eisen voldoet. Dit doe je bij de vergunningaanvraag en gedurende de looptijd van een vergunning. Ook zorg jij ervoor dat de specificaties voor Controledatabank onderhouden worden.

Uiteraard heb je regelmatig overleg met stakeholders zoals kansspelaanbieders en de collega’s bij de Kansspelautoriteit die gebruik maken van informatie uit de Controledatabank. En je ondersteunt het verantwoordelijk afdelingshoofd bij de governance op Controledatabank.

De Kansspelautoriteit heeft een opslag- en analysesysteem om alle informatie uit een Controledatabank te kunnen verwerken. Hiervandaan begint ook het koppelvlak van de Kansspelautoriteit met een Controledatabank van een vergunninghouder. In de rol van product owner zorg jij ervoor dat techniek en organisatie stevig verbonden zijn. Dit doe je bijvoorbeeld door onderhoud en versiebeheer van de gebruikte software. Of door borging van procedurele en technische beveiligingsmaatregelen. Je voert hiervoor regieoverleg met het ICT-team van de afdeling Bedrijfsvoering. Zij zorgen voor het de beheertaken, zowel technisch als functioneel.

Functieomschrijving:

  • Je houdt toezicht op vergunninghouders doordat je de werking van hun Controledatabank monitort, vragen beantwoordt en wijzigingsverzoeken en verstoringen afwikkelt;
  • Je formuleert de visie op de ontwikkeling van Controledatabank en aanverwante systemen bij de Kansspelautoriteit op basis van de behoefte van de organisatie, de techniek, de wet- en regelgeving en de input van verschillende (kandidaat)-vergunninghouders;
  • Je voert de ontwikkeling door. Soms start je hiervoor een project;
  • Je geeft operationeel invulling aan de governance: je monitort de benodigde capaciteit voor beheer, analyse en ontwikkeling. Ook zorg je voor het testen en accepteren van nieuwe releases en voor het gegevensbeheer;
  • Je zorgt voor tijdige afstemming met de verschillende belanghebbenden binnen en buiten de organisatie.

De Kansspelautoriteit is onafhankelijk toezichthouder voor de naleving van een veilig en eerlijk kansspelaanbod. Als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) heeft de Kansspelautoriteit een unieke positie tussen overheden, aanbieders, consumenten en de maatschappij. De kansspelmarkt is volop in beweging. De Kansspelautoriteit hecht daarbij extra aan de belangen van consumenten. Zij moeten veilig kunnen spelen. 

De Kansspelautoriteit informeert en beschermt consumenten tegen onder andere misleidende reclame en helpt kansspelverslaving voorkomen. De Kansspelautoriteit gaat illegale kansspelen tegen, evenals het gebruiken of misbruiken van kansspelen voor criminele activiteiten, waaronder witwassen en aan kansspelen gerelateerde wedstrijdvervalsing. Bovendien behoort het reguleren van een passend legaal aanbod tot een van de kerntaken. Onderdeel van deze taak is het beoordelen en toekennen, dan wel afwijzen van vergunningsaanvragen, het toezien op naleving van wet- en regelgeving door vergunninghouders en het handhavend optreden bij het niet naleven daarvan. De Kansspelautoriteit is ook internationaal actief, samenwerkend met andere toezichthouders op kansspelen, vooral in Europa.

Wat betekent werken bij de Kanspelautoriteit:
Een uitdagende functie in een team van bevlogen mensen. Maximale kans om met jouw motivatie, kennis en vaardigheid daadwerkelijk een verschil te maken voor een veilig en eerlijk kansspelaanbod in Nederland. Onze lijnen zijn kort, de bureaucratie is minimaal. De sfeer is informeel, werkplezier vinden we belangrijk en gedrevenheid wordt hoog gewaardeerd. Je maakt deel uit van de afdeling Toezicht & Consument, maar je werkt over de hele breedte van de organisatie en met vele stakeholders daarbuiten. Het kantoor van de Kansspelautoriteit is gelegen nabij het centrum van Den Haag en direct naast Den Haag Centraal.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Je hebt 5 jaar werkervaring en minimaal een relevant HBO diploma;
  • Ervaring met de rol van product owner, functioneel beheerder, of servicemanager;
  • Kennis van informatiebeveiliging waaronder: – toegangsbescherming; – softwareontwikkeling; – encryptie-technieken (AES, RSA); – bescherming persoonsgegevens;
  • Gevoel voor werken met database en programmatuur (SQL, Python, XML), gevoel voor pseudonimiseringstechnieken.

Wensen:

  • Competenties: – Snel van begrip en proactief; – Verbindend en makkelijk benaderbaar; – Communicatief vaardig op alle niveaus; – Verbaal sterk; – Politiek/bestuurlijk en organisatiesensitief.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-06-10 10:05:40

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden