Programmamanager Digi | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0277
Startdatum:
01-07-2020
Verwachte einddatum:
31-12-2020 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
19 May 2020 10:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Agentschap Telecom (AT) onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken op zoek naar een Programmamanager Digi-AT op basis van 36 uur per week. 

Agentschap Telecom (AT) is per 1 maart 2019 het programma DigiAT gestart. Het programma geeft invulling aan de ambitie van AT om de dienstverlening te digitaliseren en te vernieuwen. De vernieuwing maakt het mogelijk voor klanten van AT om via een ‘MijnAT’ portaal toegang te krijgen tot de dienstverlening. Voor medewerkers wordt zaakgericht werken mogelijk gemaakt. AT verleent vergunningen aan gebruikers van frequentieruimte en houdt toezicht op de volledige digitale infrastructuur van Nederland. Gebruikers zijn bijvoorbeeld de telecom providers, de scheepvaart, luchtvaart, omroepen en bedrijven die portofoons, straalverbindingen en/of satelliet verbindingen gebruiken. Verder is er een grote groep gebruikers van frequentieruimte in de pleziervaart (marifoon) en zijn er de radiozendamateurs. Het programma wordt in kleinere deelprojecten uitgevoerd. Voor de laatste twee genoemde klantgroepen is daardoor het ‘MijnAT’ portaal reeds beschikbaar.

Gezocht wordt een resultaatgerichte en ervaren programma- of projectmanager die in een bestuurlijke omgeving zich zeer krachtig kan opstellen richting de leverancier en resultaten weet te bereiken binnen de gestelde planning. Ervaring met de projecten binnen de Rijksoverheid is een must en voldoende bestuurlijke achtergrond om te kunnen participeren in overleggen op niveau Ministerie EZK is van belang om leiding te kunnen geven aan dit project. Van de programma- / projectmanager wordt verwacht dat hij/zij dit project op een adequate en doeltreffende manier realiseert en zorg draagt voor effectieve communicatie in de lijn en met de organisatie. De programma- / projectmanager is de verbindende factor tussen het project binnen AT. 

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Projectmanagement: HBO of WO niveau;
 • Scrum Master, PRINCE 2 Practicioner, foundation;
 • Programmamanagement: MSP foundation, practitioner;
 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring als programmamanager (in meer complexe organisaties).

Wensen:

 • Kennis (en ervaring) op het gebied van bouw, inrichting en implementatie van zaakgerichte systemen en in het bijzonder PEGA bij EZK

Competenties:

 • Voortgangscontrole;
 • Organisatiesensitiviteit;
 • Netwerken;
 • Motiveren;
 • Creativiteit;
 • Overzicht bewaren binnen tijd en binnen budget.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-05-18 10:22:26

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden