Programmasecretaris | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1074
Startdatum:
22-02-2021
Verwachte einddatum:
22-08-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
01-02-2021 07:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor Logius op zoek naar een Senior Programmasecretaris op basis van 36 uur per week. 

Voor het programma FBS (Federatief Berichtenstelsel) is Logius op zoek naar een Senior Programmasecretaris.

Als Senior Programmasecretaris lever je een bijdrage aan de ontwikkelingen in het programma en de verschillende programmaonderdelen. Je bereid besluitvorming voor, schrijft memo’s en beleidsnotities en zorgt voor de inhoudelijke voortgangsrapportages. Je bewaakt in samenwerking met de controllor de financien van de verschillende programmaonderdelen en je bent betrokken bij het opstellen van de investeringsplannen. Je participeert in diverse werkgroepen en werkt nauw samen met de programmamanager. Eveneens dien je als klankbord voor de epic- en productowners die een bijdrage leveren aan de programmadoelen. Daaarnaast fungeer je als aanjager en ben je verantwoordelijk voor afgebakende onderwerpen. Je onderhoudt actieve betrekkingen met en tussen de opdrachtgever (intern en extern) en andere stakeholders. Je kan flexibel inspelen op eisen en vragen, van binnen en buiten, die van invloed zijn op het programma. Het verzorgen van inhuur- en inkoopaanvragen behoort ook tot een van je taken.

Achtergrond opdracht:
FBS is een meerjarig programma en heeft als opdracht het kostenefficient ontwikkelen en implementeren van een federatief berichtenstelsel voor alle burgers en ondernemers in Nederland. Hiertoe worden meerdere generiek herbruikbare services ontwikkeld, een nieuw berichtenmagazijn gebouwd en een stelsel van afspraken ingevoerd ter vervanging van bestaande MijnOverheid Berichtenbox dienstverlening.

Organisatie:
Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kostenbesparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid. Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Master Public Administration;
  • PRINCE2 Foundation;
  • Universitair denk- en werkniveau;
  • Aantoonbare ervaring programma ondersteuning in een complexe bestuurlijke omgeving binnen de overheid;
  • Aantoonbare ervaring in advisering op management en of directieniveau;
  • Kennis en ervaring met digitale dienstverleningsconcepten.

Wensen:

  • Competenties: – Uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden; – Resultaatgericht; – Heilikopterview; – Politiek-bestuurlijke sensitiviteit; – Netwerkvaardig;
  • Kennis van Digitale Overheidl
  • Kennis van IT;
  • Je bent in het bezit van functie-gerelateerde (SAFe-Agile) certificeringen of bent bereid deze op korte termijn te behalen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats in week 5. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-01-27 13:14:18

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden