Project-/Programmamanager | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0429
Startdatum:
07-09-2020
Verwachte einddatum:
06-09-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
16
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2 Sep 2020 11:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken inzake UBR/KOOP op zoek naar een  Project-/Programmamanager op basis van 16 uur per week. 

Wij zoeken naar een gedreven projectleider voor het opstellen van een eindrapport met implementatieadvies voor het ontwikkelen van een Dashboard Contractmanagement en het ontwikkelen van een PoC op het WEM-platform.

Binnen de werkgroep waarin je werkzaam zal zijn is inhoudelijk veel kennis van zaken over het inkoopstelsel en is een goede procesbewaking en voortgangscontrole essentieel voor het succes van het project. Eigenlijk projectmanagement volgens het boekje met een duidelijk startpunt (inmiddels gepasseerd) en een uiteindelijk doel. Je past daarbij de scrum/agile aanpak toe. Je hebt daarbij een aanjaagfunctie en kan collega´s aanzetten hun rol te pakken. Kennis van ICT en specifiek ervaring met het Wem platform is een must. Affiniteit met dashboards, dataverwerking of rapportagemodellen is een pré. Daarnaast heb je als spin in het web affiniteit met de uitvoering en hands-on een mentaliteit.

Opdrachtgever:
UBR is een rijksbrede dienstverlener die werkt voor het publieke domein. Ons doel is de overheid beter, sterker en slimmer te maken. Dit doen wij door te werken vanuit ecosystemen met triple O, onderwijs, overheid en ondernemingen. UBR richt zich op het leveren van advies-, transitie-, innovatie- en interimprojecten binnen de vier expertisegebieden: ICT, Personeel, Organisatie, Inkoop en Facilitair.

Context opdracht:
Binnen UBR werken we samen vanuit onze. Buiten UBR werken wij samen in ecosystemen met onze partner uit de triple O gedachte (onderwijs, overheid en ondernemingen). Door verschillende vak- en expertgroepen op te richten maken we optimaal gebruik van elkaars kennis en ervaring. Hiermee werd de innovatieve samenwerking met partijen versterkt en samenhang van ketens geoptimaliseerd.

Voor het realiseren van werkende oplossingen voor de opgaves binnen het rijk is vanuit UBR|OWB een programma opgericht onder de naam Rijksapplicatieplatform. Vanuit een Rijksbreed perspectief maken we oplossingen concreet door het opleveren van een POC. Wij gebruiken voor de oplossingen een scala van vernieuwende applicaties o.a. op het terrein van No Code applicaties en RPA.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur bedrijfskundige informatica);
 • In het bezit van aantoonbare kennis van het WEM platform (ervaring in het opleveren van APPS middels WEM-platform);
 • Aantoonbare ervaring met het vertalen, ophalen en realiseren van klantwensen;
 • Aantoonbare ervaring van het werken in projecten conform SCRUM/Agile/Lean.

Wensen:

 • Kennis en ervaring binnen grote overheidsorganisaties.

Competenties:

 • Mensgericht Leiderschap;
 • Empathisch;
 • Gedreven;
 • Enthousiast;
 • Bruggenbouwer;
 • Realisatiekracht;
 • Klein ego, gaan voor groter geheel;
 • Zelf startend;
 • In netwerk kunnen werken, info delen. De taak die voor je ligt is om vóór 1 januari 2021 een eindrapport voor de inzet van een Dashboard op te stellen waarin een implementatieadvies is inbegrepen en een PoC is ontwikkeld op het WEMplatform. De door CPO Rijk verstrekte opdracht zal in het gesprek verder besproken worden.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-09-01 14:07:59

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden