Projectleider/adviseur | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0216
Startdatum:
01-06-2020
Verwachte einddatum:
31-01-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
8
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
20 Apr 2020 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Quest4 is voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid op zoek naar een Projectleider/adviseur Direct Betalen op basis van 8 uur per week.

De projectleider/adviseur richt zich in deze fase van het project op het voorbereiden van het programma van eisen c.q. het vaststellen van de aanbestedingseisen en wensen. Het gaan dan om een verkenning van onder meer:

 • Nieuwe ontwikkelingen in het betalingsverkeer of andere relevante technologische ontwikkelingen;
 • Veranderingen in betaalgedrag;
 • Nieuwe toepassingen bij de gebruikers;
 • Mogelijk aansluiten nieuwe gebruikers;
 • Onderzoeken van eventuele procesaanpassingen.

Het op te leveren eindproduct is een rapportage over de uitgevoerde verkenning met aanbevelingen voor de volgende fase: het opstellen van het programma van eisen.

Beschrijving Opdrachtgever:
Het Ministerie van Justitie en Veiligheid werkt aan een veilige en rechtvaardige samenleving via weten regelgeving, door mensen en organisaties rechtszekerheid en rechtsbescherming te bieden, hulp te bieden, eigen verantwoordelijkheid te stimuleren en in het uiterste geval hard op te treden waar nodig. Daarom luidt de missie van het Ministerie van: Het Ministerie van Justitie en Veiligheid werkt aan een veilige en rechtvaardige samenleving.

Beschrijving directie/afdeling:
De projectleider is werkzaam binnen het Directoraat-Generaal Straffen en Beschermen (DGSenB). Zijn specifieke taak richt zich op het uitvoeren van een verkenning ten behoeve van het aanbestedingstraject Direct betalen 2023. Direct Betalen draagt, via efficiëntere afhandeling van betalingen en vereenvoudiging van het achterliggende administratieve proces van executieopdrachten en andere betalingen, bij aan administratieve lastenverlichting bij de Politie en de Koninklijke marechaussee.

Direct betalen is, na een Europese aanbestedingsprocedure, in 2016 ingevoerd. Het werkt naar tevredenheid en de gebruikers hebben aangegeven dat direct betalen ook na afloop van de contractperiode (15 januari 2023) voortgezet moet worden.

Functie-eisen en wensen

Harde eisen:

 • VOG: Bij eventuele gunning lever je zo snel mogelijk na startdatum bij de inhurende manager, een rechtsgeldig VOG in welke niet langer dan 1 dag voorafgaand aan de beoogde startdatum is afgegeven, organisatie specifiek is én betrekking heeft op de aard van de uit te voeren diensten/werkzaamheden;
 • Geheimhoudingsverklaring; Bij eventuele gunning lever je een ingevulde en ondertekende geheimhoudingsverklaring in als bijgevoegd bij de overeenkomst;
 • Je bent beschikbaar voor gemiddeld 8 uur per week voor de periode tot 31 maart 2021;
 • Minimaal een HBO diploma behaald;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring met opdrachten bij de Rijksoverheid, waarbij in ieder geval in één casus het projectbudget tenminste € 1.000.000,- bedroeg. Dit dient duidelijk in het CV omschreven te zijn;
 • Werkervaring met vergelijkbare aanbestedingstrajecten, blijkend uit het begeleiden of deelnemen in tenminste 1 vergelijkbaar aanbestedingstraject. Dit dient duidelijk in het CV omschreven te zijn en geef aan met hoeveel projecten je ervaring hebt;
 • Aantoonbare kennis van het werkterrein van CJIB, politie en of Koninklijke Marechaussee, blijkend uit tenminste 1 project dat voor of samen met deze organisaties is uitgevoerd. Dit dient duidelijk in het CV omschreven te zijn. Geef aan met hoeveel projecten je ervaring hebt.

Wensen:

 • Je bent binnen 3 weken beschikbaar. Zo niet geef aan binnen wat voor termijn je beschikbaar bent;
 • Je hebt relevante ervaring heeft met Direct betalen (systemen/methoden). Geef aan hoeveel jaar ervaring.

Aanvullende informatie

Opmaak cv

 • In het Nederlands;
 • In word;
 • Maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-04-09 07:39:26

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden