Projectleider uitvoeren EU aanbesteding raamovereenkomst ICT Hardware | Schiedam

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Schiedam
Aanvraagnummer:
2837
Startdatum:
01-02-2019
Verwachte einddatum:
01-06-2019
Aantal uur per week:
36-40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
09-01-2019 09:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functie omschrijving

Quest4 is voor de DCMR Milieudienst Rijnmond op zoek naar een Projectleider uitvoeren EU aanbesteding raamovereenkomst ICT Hardware.

Doel van de opdracht is het afsluiten van (een) raamcontract(en) voor 1 juni 2019. Van de projectleider wordt verwacht dat hij/zij de aanbesteding vanaf voorbereiding t/m het uitvoeren van het contract zelfstandig uitvoert. Met het oog op het proportionaliteitsbeginsel wil de DCMR aansluiten bij afspraken en standaarden die gebruikelijk zijn binnen de relevante markt. Het streven is om de administratieve lasten voor de uit te voeren tender voor zowel de DCMR als de marktpartijen zoveel mogelijk te beperken. Een zo beknopt mogelijk bestek voor de aanbesteding draagt hieraan bij.

Tevens bepaalt de projectleider samen met de interne opdrachtgever (cluster Automatisering) de aanbestedingsstrategie. Op dit moment gaat de voorkeur uit naar het afsluiten van een raamovereenkomst met één leverancier voor zowel levering als reparatie. De projectleider kan de DCMR hierover adviseren op basis van eigen ervaring en relevante marktkennis.

Voor de DCMR is het van belang dat de projectleider beschikt over aantoonbare kennis uit eerdere aanbestedingen over hetzelfde onderwerp. Een min of meer kant-en-klaar bestek wordt in overleg met de interne klant aangepast naar de specifieke situatie en behoefte van de DCMR. Omdat er sprake is van een opdracht op basis van vaste prijs mag de projectleider een eigen invulling geven aan de uitvoering, zodat hij/zij deze zo efficiënt mogelijk kan uitvoeren. Denk hierbij aan de volgende zaken:

 • Uitvoeren werkzaamheden vanaf eigen locatie / werkplek (geen verplichte aanwezigheid in Schiedam, met uitzondering van noodzakelijke overleggen ter afstemming);
 • De projectleider is aanspreekpunt voor de DCMR, levert inhoudelijke kennis en is eindverantwoordelijk voor het resultaat. Het staat u vrij om op de achtergrond andere medewerkers in te schakelen ter ondersteuning van de projectleider;
 • Voor de aanbestedingsdocumenten hoeft u geen vast DCMR format / structuur aan te houden. Wij verlangen alleen dat de stukken worden gepubliceerd op het aanbestedingsplatform Negometrix en dat u waar mogelijk aansluit op de huisstijl van de DCMR (logo, kleurstelling). Overige documenten zoals de inkoopvoorwaarden DCMR (indien deze worden toegepast), klachtenregeling, blanco UEA, etc. worden ter beschikking gesteld.

Beschikbaarheid:
In verband met de wens om in 2019 te gaan investeren in ICT hardware is het voor de DCMR belangrijk dat de raamovereenkomst zo snel mogelijk wordt afgerond. Via deze DAS tender wordt +/- 2de helft januari 2019 een projectleider geselecteerd. De medewerker dient na opdrachtverstrekking beschikbaar te zijn om direct te starten met de voorbereidingen en de afstemming met de intere klant. In verband met de doorlooptijd van een reguliere aanbesteding (reguliere termijnen + rechtsbeschermingstermijn van 20 dagen) achten wij 1 juni 2019 als uiterste datum voor het afsluiten van de contracten zeer realistisch.

Functie eisen

 • Op 17 januari aanstaande vinden de intake gesprekken plaats (KO);
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Het beschikken over een NEVI I opleiding of gelijkwaardig is geen knockout, maar wel een pré (weging op kwaliteit);
 • Je hebt aantoonbare ICT kennis en praktijkervaring met vraagstukken rond de aanschaf van ICT Hardware;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het uitvoeren van Europese Aanbestedingen (algemeen) (KO).

Competenties:

 • Zelfstandig;
 • Accuratesse;
 • Meedenkendheid;
 • Communicatieve vaardigheden.

Aanvullende informatie

 Opmaak cv

 • In het Nederlands;
 • In word;
 • Maximaal 5 pagina’s.

De DCMR wil uiterlijk voor 15 april 2019 (of zoveel eerder als mogelijk) het project afronden. Decharge vindt plaats na afloop rechtsbeschermingstermijn, dus het moment waarop DCMR o.b.v. de doorlopen EU aanbestedingsprocedure definitief is afgerond en het contract afgesloten kan worden.

De projectleider mag de opdracht zoveel mogelijk de opdracht uitvoeren vanaf de eigen werkplek. Uitzondering zijn de momenten waarop afstemming is vereist met de DCMR.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-12-11 13:21:35

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden