Projectmanager IAM en Privacy | Utrecht

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2020-0696
Startdatum:
04-01-2021
Verwachte einddatum:
30-06-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
14 Dec 2020 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA)voor op zoek naar een Projectmanager IAM en Privacy op basis van 36 uur per week.

Bij de NVWA worden verregaande stappen gezet in het verduurzamen van het applicatielandschap en verhogen van de datakwaliteit. Daarnaast wordt vanuit de AVG en WPG actief gestuurd op dataminimalisatie en toegangscontrole. Een van de resultaten hiervan is de komst van het NVWA medewerkerregister waar personeelsgegevens en Identity Management samenkomen. Het medewerkerregister moet als eerste gekoppeld worden aan de zgn. prio applicaties, waarbij rekening moet worden gehouden vanuit Access Management met het Instroom, Doorstroom en Uitstroom proces. Hierbij moet een soepele samenwerking en afstemming tussen P&O, Informatiemanagement, Functioneel Beheer, Informatiebeveiliging en Privacy worden gefaciliteerd. Tegelijkertijd zullen de Privacy Officers moeten worden ondersteund in de totstandkoming van gedefinieerde Privacy producten die benodigd zijn om de bewustwording voor generieke en specifieke doelgroepen binnen de NVWA te vergroten.

Achtergrond Opdracht:
Op 4 mei 2016 is de EU nieuwe regelgeving gepubliceerd over de bescherming van persoonsgegevens. Het betreft de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Organisatorische context en cultuur:
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bewaakt de gezondheid van dieren en planten, het dierenwelzijn en de veiligheid van voedsel en consumentproducten, en handhaaft de natuurwetgeving’.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Bachelorniveau;
  • Prince2 Practioner, MSP Foundation;
  • Je hebt 10 jaar aantoonbare ervaring met projectmatig doorvoeren van veranderingen, zowel organisatie- als IT-gericht;
  • Je hebt 4 jaar ervaring met implementeren van concept Identity Access Managmement bij grote overheidsinstanties (1000+).

Wensen:

  • Competenties: – Vertalen van eisen voortvloeiend uit de toegangscontrole Privacy/Informatiebeveiliging m.b.t. inrichting van processen op het vlak van P&O; (instroom, doostroom, uitstroom), gebruikersorganisatie en Informatievoorziening; – Organisatie sensitief; – Vermogen tot samenwerken met betrokken discipline(s) binnen de NVWA en kerndepartement; – Pragmatisch en oplossingsgericht; – Heldere stijl van mondeling en schriftelijk rapporterenl – Bruggenbouwer; – Mensgericht;
  • Kennis van AVG en WPG (Wet politiegegevens).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-12-10 19:32:46Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden