Projectondersteuner | Diemen

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Diemen
Aanvraagnummer:
A2019-0233
Startdatum:
18-03-2019
Verwachte einddatum:
31-12-2019 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
1 Mar 2019 12:00 PM
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Quest4 is op zoek voor het Zorginstituut Nederland in Diemen naar een projectondersteuner voor 32 uur in de week.

Algemeen:
Zorginstituut Nederland is een advies- en uitvoeringsorganisatie op het gebied van de Zorgverzekeringswet en de Wet langdurige Zorg. Zorginstituut Nederland heeft een belangrijk aandeel in het verbeteren van de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de Nederlandse gezondheidszorg. Dit aandeel levert Zorginstituut Nederland onder meer door te adviseren over de samenstelling van het basispakket, de verbetering van de kwaliteit van zorg te stimuleren, het middels publiekelijk toegankelijke websites beschikbaar stellen van informatie over de kwaliteit van zorg in Nederland, het uitvoeren van de risicoverevening en het beheren van de verschillende fondsen.

Team Informatiestandaarden:
Binnen het Zorginstituut is het Team Informatiestandaarden verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van de iStandaarden iWlz, iWmo, iJw en iPgb. De iStandaarden ondersteunen het administratieve cliëntproces voor Wlz, Wmo en Jeugdwet. Het beheer en gebruik van de drie iStandaarden zorgen voor een integrale
informatievoorziening die nodig is omdat door de veranderingen in de zorg klanten met een zorg- en ondersteuningsvraag in toenemende mate te maken zullen krijgen met verschillende ketens/organisaties. Interoperabiliteit van systemen en gegevens over de verschillende domeinen heen is dan ook belangrijk om klanten integraal te kunnen ondersteunen. Team Informatiestandaarden beheert niet alleen de iStandaarden, maar ondersteunt ook op diverse wijzen in de implementatie van nieuwe releases van iStandaarden.

Doel:
Zorginstituut Nederland zoekt een projectondersteuner in de periode van 18 maart 2019 tot 31 december 2019 voor gemiddeld 32 uren per week. Team iStandaarden faciliteert twee type bijeenkomsten voor de IZO-Community. Hieronder vallen de maandelijkse Platform IZO bijeenkomsten en de halfjaarlijkse Denktank IZO. Tevens zet de afdeling Informatiemanagement voor verschillende activiteiten, projecten & programma’s burgerparticipatieproeven op. Voor deze bijeenkomsten, activiteiten en ondersteuning binnen andere ICT projecten zoeken wij een projectondersteuner.

Omschrijving van opdracht

 • Ondersteuning bieden in het organiseren en faciliteren van verschillende evenementen en bijeenkomsten, waarbij de kandidaat strategische belangen samenbrengt met het doel van de bijeenkomsten (waar de patiënt/burger centraal staat);
 • Ondersteuning bij bestaande en nieuwe ICT projecten, waarbij de kandidaat onder andere kritisch zal meedenken bij overleggen en meeschrijven aan documenten die voortkomen uit deze projecten;
 • Heeft veel contact met partijen in het veld, onderhoudt hierbij relatiebeheer in de vorm van (strategische) overleggen.

Functie eisen

Harde eisen:

 • Je bent geen zzp’er. Een ZZP’er met een eigen BV voldoet hier niet aan. Je bent in loondienst of je komt voor de duur van het project in loondienst bij Quest4. 
 • HBO werk- en denkniveau; denk hierbij aan opleidingen gericht op het bedrijfs- en bestuurskunde of opleidingen gericht op gezondheidswetenschappen of health & life sciences.
 • Aantoonbare affiniteit met ICT-gerelateerde projecten;
 • Aantoonbare ervaring met projectondersteuning (minimaal 1 project).
 • Ervaring in de gezondheidzorg minimaal 2 jaar
 • Ervaring met het organiseren van bijeenkomsten

Wensen:

 • Flexibel, communicatief en analytisch;
 • Samenwerken;
 • Sterk in plannen en organiseren;
 • Interesse voor de rol van de patiënt/burger binnen de gezondheidszorg
 • Kwaliteitsgerichtheid.

Aanvullende informatie

Opmaak cv:

 • In het Nederlands;
 • In Word;
 • Maximaal 3 pagina’s;
 • Motivatiebrief op 1 pagina.

Gesprekken zijn gepland in week 10.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2019-02-22 15:26:44

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden