Pitstop voor succes
ICT detachering & recruitment

Redhat Linux Specialist | Almelo

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Almelo
Aanvraagnummer:
A2019-0411
Startdatum:
01-05-2019
Verwachte einddatum:
01-11-2019 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
8 Apr 2019 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Quest4 is voor Justid op zoek naar een Senior Redhat Linux specialist voor 36 uur per week. 

Beschrijving omschrijving dienst, aanleiding en doel:
Infrastructuur levert alleen interne infrastructurele diensten aan de afdeling Operatie. Door inzet van intern personeel op projecten, wordt er een onderbezetting gecreëerd en moet het standaardbeheer worden uitgevoerd door ingehuurd personeel.

Primair beheer van onze infrastructuur met specifieke aandachtgebieden Redhat Linux. De interne beheerder zal ingezet worden voor het verhuisproject.

Het primaire beheer bestaat uit het oplossen van incidenten die klanten melden, oplossen van events die vanuit de monitoring naar voren komen, afhandelen van serviceverzoeken, controles uitvoeren op de werking van de infrastructuur, inspoelen en uitfaseren van RHEL-servers en standaard wijzigingen doorvoeren op infrastructurele componenten zoals firewalls.

Beschrijving Opdrachtgever:
De Justitiële Informatiedienst maakt keteninformatie toegankelijk: tijdig, op maat en op niveau. We bieden een actieve ondersteuning aan de ketenwerkprocessen. Wanneer partners in de justitiële ketens tijdig en over de juiste informatie beschikken gebeurt de rechtspleging effectiever en efficiënter. Wij maken dat mogelijk en dragen daarmee bij aan een veilige en rechtvaardige samenleving.

Wat is het integer en integraal persoonsbeeld?
Integer persoonsbeeld:
Bij het vaststellen van een integer persoonsbeeld gaat het uiteindelijk om de vraag “wie is wie”? Hoe wordt bepaald wat de identiteit is van een persoon? Op welke plaatsen/momenten in de keten wordt vastgesteld of gecontroleerd wat de identiteit van een verdachte/veroordeelde is. Doel is dat degene die een misdrijf gepleegd heeft ook daadwerkelijk opgepakt, vervolgd, berecht, en gestraft wordt.

Integraal persoonsbeeld:
Het integraal persoonsbeeld bevat “alle gegevens” betreffende een persoon. De generieke omschrijving van “integraal persoonsbeeld” is als volgt: het integraal persoonsbeeld is de verzameling van gegevens over een justitiabele (verdachte, veroordeelde) die een functionaris in de keten nodig heeft voor de juiste uitoefening van zijn functie (het nemen van een beslissing of het verrichten van een handeling) en waarover hij mag beschikken, gepresenteerd op de wijze zoals overeengekomen met de betreffende ketenpartner. Over welke gegevens iemand mag beschikken, wordt (juridisch) bepaald door de wet- en regelgeving en wordt geregeld via autorisaties.

Beschrijving directie/afdeling:
IT Beheer valt onder de directie Technologie en bestaat uit twee afdelingen, TAB/DBA en infrastructuur en draagt zorg voor de technische levering van de diensten van Justid.

De afdeling Infrastructuur is verantwoordelijk voor alle infrastructurele componenten waarop de diensten van Justid draaien. Het betreft hier onder andere netwerkcomponenten, SAN en NAS storage, Vmware en Operating Systems.

 

Functie eisen

Harde eisen:

 • Je bent beschikbaar op 15 en 17 april aanstaande voor een intake gesprek;
 • Je bent beschikbaar vanaf 1 mei aanstaande voor circa 6 maanden, met de optie tot verlenging van maximaal 6 maanden voor 36 uur per week;
 • Bij eventuele gunning lever je zo snel mogelijk na startdatum bij de inhurende manager, een rechtsgeldig VOG in welke niet langer dan 6 maand voorafgaand aan de beoogde startdatum is afgegeven, organisatie specifiek is én betrekking heeft op de aard van de uit te voeren diensten/werkzaamheden;
 • Je bent beschikbaar voor gemiddeld 36 uur per week voor de periode tot en met oktober 2019;
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Je bent meer dan 10 jaar werkzaam als IT-er;
 • Je bent in de afgelopen 5 jaar aaneengesloten Redhat Linux beheerder geweest;
 • Je bent in de afgelopen 5 jaar conform ITIL procedures gewerkt

Wensen:

 • Je bent in het bezit van een geldige Redhat certificering;
 • Meer dan 5 jaar recente relevante werkervaring heb je met VMWARE/ESX infrastructuur;
 • Je hebt meer dan 5 jaar recente relevante werkervaring met op het gebied van netwerk-componenten;
 • Je hebt ervaring met storage oplossingen (SAN/NAS).

Aanvullende informatie

 Opmaak cv

 • In het Nederlands;
 • In word;
 • Maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2019-03-25 11:20:41Aanmelden voor functie

Aanmelden voor functie
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Status : Gesloten

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Plaats een opdracht op Quest4

Plaats een opdracht