SAP Basis Consultant | Den Haag en vanuit huis

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag en vanuit huis
Aanvraagnummer:
A2021-1096
Startdatum:
01-03-2021
Verwachte einddatum:
31-08-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
09-02-2021 15:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Jouw baan bestaat uit twee delen. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het beheer. Je voert dagelijkse controles, performance checks en benchmarks uit. Je bepaalt hierbij belangrijke indicatoren en trends. Je bent verantwoordelijk voor test- en aansluittrajecten en zorgt voor een optimale doorloop van jobs en batches.

Zelfstandig of in teamverband voer je nieuwe installaties en upgrades uit en voer je transportopdrachten door. Daarnaast analyseer en verhelp je incidenten. Je stelt risico- en impactanalyses op voor wijzigingen, deze voer je door en je test het resultaat.

Naast deze beheerwerkzaamheden ben je een substantieel deel van je tijd betrokken bij diverse projecten. Projecten als migraties naar ons hypermodern nieuw Rijksdatacenter of het optuigen van een mobiel SAP platform. Ook wordt een start gemaakt met de transitie naar In-memory technologie (HANA). Complexe SAP-gerelateerde security vraagstukken komen aan bod en wij vragen jouw expertise bij het oplossen hiervan.

Je zal binnen een klantteam zelfstandig en in teamverband aan verschillende ICT-omgevingen, en projecten werken binnen onze organisatie en die van onze opdrachtgevers.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Een afgeronde HBO- of universitaire opleiding met een technische- of IT- achtergrond
 • SAP Netweaver gecertificeerd
 • 5 Jaar ervaring als SAP basis consultant

Wensen:

 • Daarnaast zou het een pré zijn als je ruime kennis en ervaring hebt met:
 • Het migreren van SAP-landschappen naar HANA
 • HANA gecertificeerd
 • DevOps/Agile/Scrum
 • In staat om breed over het product en de onderliggende laag verbanden te leggen en vraagstukken van klanten te doorgronden
 • Je beschikt over een gedegen kennis van minimaal één OS-platform (Windows/Unix/Linux);
 • Je beschikt over eengedegen kennis van in ieder geval de Oracle en HANA-databasesJe bent resultaat- en klantgericht, analytisch ingesteld, stressbestendig, communicatief sterk en een goede organisator.
 • Ervaring bij rijksoverheid en bij voorkeur met HR en Financiele systemen binnen de overheid, of vergelijkbare complexe ict omgevingen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 17 februari 2021. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-02-04 14:03:18

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden