SAP Basisconsultant | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0558
Startdatum:
10-11-2020
Verwachte einddatum:
31-03-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
26 Oct 2020 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar een SAP Senior Basisconsultant op basis van 36 uur per week. 

Jouw baan bestaat uit twee delen. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het beheer. Je voert dagelijkse controles, performance checks en benchmarks uit. Je bepaalt hierbij belangrijke indicatoren en trends. Je bent verantwoordelijk voor test- en aansluittrajecten en zorgt voor een optimale doorloop van jobs en batches. Zelfstandig of in teamverband voer je nieuwe installaties en upgrades uit en voer je transportopdrachten door. Daarnaast analyseer en verhelp je incidenten. Je stelt risico- en impactanalyses op voor wijzigingen, deze voer je door en je test het resultaat.

Naast deze beheerwerkzaamheden ben je een substantieel deel van je tijd betrokken bij diverse projecten. Projecten als migraties naar ons hypermodern nieuw Rijksdatacenter of het optuigen van een mobiel SAP platform. Ook wordt een start gemaakt met de transitie naar Inmemory technologie (HANA). Complexe SAP-gerelateerde security vraagstukken komen aan bod en wij vragen jouw expertise bij het oplossen hiervan.

Je zal binnen een klantteam zelfstandig en in teamverband aan verschillende ICT-omgevingen, en projecten werken binnen onze organisatie en die van onze opdrachtgevers.

Opdracht:
Overbrugging vacature. Huidige medewerker vertrekt per 31.01.2020. Graag wil ik zsm vervangende inhuur hebben ivm lopende projecten en grote beheer wijzigingen totdat deze functie permanent is opgevuld middels interne kracht. 

Organisatie:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden ITdiensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EUvoorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

 

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • SAP Netweaver Gecertificeerd;
  • Je hebt veel kennis en ervaring met SAP;
  • Een afgeronde hbo- of universitaire opleiding met een technische- of IT- achtergrond;
  • Minimaal vijf jaar ervaring als senior SAP Basis Consultant.

Wensen:

  • In staat om breed over het product en de onderliggende laag verbanden te leggen en vraagstukken van klanten te doorgronden. Je hebt gedegen kennis van minimaal één OS-platform (Windows/Unix/Linux). Je hebt gedegen kennis van in ieder geval de Oracle-database;
  • Competenties: – resultaat- en klantgericht, – analytisch ingesteld, – stressbestendig, – communicatief sterk en een goede organisator;
  • Daarnaast zou het een pré zijn als je ruime kennis en ervaring hebt met: – Het migreren van SAP-landschappen naar HANA, – HANA gecertificeerd, – SAP netweaver gecertificeerd bent en – DevOps/Agile/Scrum.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 4-11-2020 of 6-11-2020. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-10-23 11:42:25

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden