Pitstop voor succes
ICT detachering & recruitment

SCOM Specialist | Den Haag

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2019-0429
Startdatum:
01-05-2019
Verwachte einddatum:
31-12-2019 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
28 Mar 2019 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar een SCOM Specialist voor 36 uur per week. 

SSC-ICT gebruikt SCOM voor het monitoren van een groot deel van de omgeving. Binnen de afdeling Operations zijn wij op zoek naar een enthousiaste SCOM specialist voor het technisch beheer en onderhoud van onze SCOM omgevingen. Als SCOM specialist zorg je dat de centrale SCOM omgevingen beschikbaar zijn conform afspraken. Je levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en professionalisering van deze SCOM omgevingen. De incidenten en wijzigingen die binnenkomen pak je op. Bij wijzigingen stel je een risico- en impactanalyse op, om zo de wijziging op een gecontroleerde wijze door te kunnen voeren. Je werkt samen met je directe collega’s en de specialisten binnen specifieke productgroepen om tot een passende oplossing te komen. Je kennis draag je over aan je collega’s. Daarnaast lever je input aan de verbetering van de werkprocessen en documenteer je de handleidingen en procedures.

Wij zijn momenteel druk bezig met het uitbouwen en verbeteren van onze SCOM omgeving.Wij zijn ondermeer bezig met een POC van de current branch van SCOM, uitrol van RBAC om nog beter de echt relevante informatie te presenteren middels LiveMaps van Savision. Verbeteren van onze SQL omgeving, een nieuw Ministerie onderbrengen in SCOM, finetuning van de omgeving, etc… In verband met deze werkzaamheden zijn wij op zoek naar tijdelijke uitbreiding om op snelheid te blijven met onze werkzaamheden.

Functie eisen

Harde eisen:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met beheer en implementatie van SCOM in een enterprise omgeving;
  • Je hebt meer dan 3 jaar kennis en relevante (werk)ervaring te bezitten op het gebied van Active Directory en Powershell Scripting;
  • Je bent in het bezit van MCSE Cloud Platform and Infrastructure én MCSE Private Cloud certificering (bestaande uit Monitoring and Operating a Private Cloud with System Center 2012 en Configuring and Deploying a Private Cloud with System Center 2012);
  • Hands-on mentaliteit en goed kunnen structureren;
  • Je bent bekend zijn met de ITIL en Prince II methodiek;
  • Microsoft SCCM 2012 of hoger Citrix of RDS Savision Live maps McAfee of SCEP.

Aanvullende informatie

Opmaak cv:

  • In het Nederlands;
  • In Word;
  • Maximaal 5 pagina.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2019-03-27 10:52:18Aanmelden voor functie

Aanmelden voor functie
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Status : Gesloten

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Plaats een opdracht op Quest4

Plaats een opdracht