SCOM Specialist | Den Haag, Zoetermeer

Standplaats:

Den Haag, Zoetermeer
Aanvraagnummer:
1515
Startdatum:
04-12-2017
Verwachte einddatum:
28-02-2018
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
27-11-2017 12:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT-diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU-voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

SSC-ICT gebruikt SCOM voor het monitoren van een groot deel van de omgeving. Binnen de afdeling Operations zijn wij op zoek naar een enthousiaste SCOM specialist voor het technisch beheer en onderhoud van onze SCOM omgevingen. Als SCOM specialist zorg je dat de centrale SCOM omgevingen beschikbaar zijn conform afspraken. Je levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en professionalisering van deze SCOM omgevingen. De incidenten en wijzigingen die binnenkomen pak je op. Bij wijzigingen stel je een risico- en impactanalyse op, om zo de wijziging op een gecontroleerde wijze door te kunnen voeren. Je werkt samen met je directe collega’s en de specialisten binnen specifieke productgroepen om tot een passende oplossing te komen. Je kennis draag je over aan je collega’s. Daarnaast lever je input aan de verbetering van de werkprocessen en documenteer je de handleidingen en procedures.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Kandidaat dient minimaal 3 jaar ervaring te hebben met beheer en implementatie van SCOM in een enterprise omgeving
  • Kandidaat dient minimaal 3 jaar kennis en relevante (werk)ervaring te bezitten op het gebied van Active Directory en Powershell Scripting
  • Kandidaat dient in bezit te zijn van MCSE Cloud Platform and Infrastructure én MCSE Private Cloud certificering (bestaande uit Monitoring and Operating a Private Cloud with System Center 2012 en Configuring and Deploying a Private Cloud with System Center 2012)
  • Bekend zijn met de ITIL en Prince II methodiek
  • Hands-on mentaliteit en goed kunnen structureren
  • Kennis en ervaring met: – Microsoft SCCM 2012 of hoger – Citrix of RDS – Savision Live maps – McAfee of SCEP is een pré
  • Kandidaat moet bereid zijn tot het vervullen van piketdiensten

Aanvullende informatie

CV in het Nederlands en max 5 pagina’s

 Gesprekken vinden plaats op Donderdag 30 november 2017, tussen 9:00 en 11:00

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-11-23 10:12:40

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden