Scrum Master | Utrecht

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2021-1119
Startdatum:
08-03-2021
Verwachte einddatum:
31-12-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
18-02-2021 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Kamer van Koophandel op zoek naar een Scrum Master op basis van 40 uur per week.

KVK is bezig met een grote transformatie. We willen steeds verder digitaliseren en onze producten en diensten toegankelijker maken voor ondernemers. Met 5 Scrum Teams is het domein IT Bedrijfsvoering continu bezig om onze organisatie te ondersteunen met technische tools en verbeteringen, zodat KVK ondernemers steeds beter en sneller van dienst kan zijn. Voor de afdeling IT Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een ervaren Scrum Master die twee teams hierbij gaat ondersteunen.

Jij bent vakkundig, marktgericht en analytisch sterk. Complexe materie vertaal jij eenvoudig in heldere analyses die je overtuigend weergeeft richting Product Owners, teamleden en zo nodig buiten het Scrum team. Binnen het team motiveer jij je teamleden en creëer je een inspirerende omgeving waarin focus, feedback en innovatie centraal staan. Je bent gericht op samenwerking, hebt een groot inlevingsvermogen en sterke communicatieve en coachende vaardigheden.

Als Scrum master ben je verantwoordelijk voor het faciliteren en optimaliseren van de Agile werkwijzen en de groei van Agile volwassenheid binnen het team. Daarbij ondersteun je de bekende Scrum Ceremonies en stimuleer je continue verbetering en kennisverdeling tussen de teamleden. Je werkt samen met andere Scrummasters aan het optimaliseren van processen om steeds beter en effectiever te werken. Jij zorgt ervoor dat niets het team in de weg staat om goed werk te kunnen verrichten en je ondersteunt Product Owners bij een goede invulling van hun rol. Kortom je begrijpt als geen ander de ontwikkelingen die een team doormaakt, hanteert de principes die op dat moment nodig zijn en herkent mogelijke conflicten tijdig en weet ze op te lossen.

We zijn op zoek naar iemand met minimaal 3 jaar ervaring in de rol van Scrum Master. Je begrijpt wat erbij komt kijken om een kwalitatief goed product te ontwikkelen. Je hebt affiniteit met techniek, technische ketens en ervaring met het toepassen van Scrum binnen grotere organisaties. Op persoonlijk vlak kun je goed coachen en inspireren. Je kan het team aansporen om zelf eigenaarschap te nemen over proces, backlog en de omgeving. Je kunt dus coachen, faciliteren en een voorbeeld zijn voor anderen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding;
 • Je hebt aantoonbaar kennis en certificering van CSM/PSM;
 • Je hebt aantoonbaar kennis van SAFe, Nexus, Spotify en andere Agile schalingsmodellen;
 • Je hebt aantoonbaar kennis van ICT/Software ontwikkeling;
 • Je hebt aantoonbaar kennis en hands-on ervaring met Jira;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Scrum master;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbaar ervaring met het ondersteunen van meerdere teams als Scrummaster;
 • Je hebt actuele (in de afgelopen 5 jaar) en aantoonbare ervaring met Product Backlog Management;
 • Je hebt actuele (in de afgelopen 5 jaar) en aantoonbare ervaring met IT implementaties binnen complexe omgevingen. En je hebt actuele (in de afgelopen 5 jaar) en minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met het implementeren van Agile, DevOps en Scrum concepten;
 • Competenties: – Creativiteit: Bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën; – Resultaatgericht: Werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren; – Deskundigheid: Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie; – Kwaliteitsgericht: Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk; – Samenwerken: Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep. De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Wensen:

 • De afgeronde opleiding is op het gebied van Bedrijfskunde, Verandermanagement, Organisatiekunde of vergelijkbaar;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met werken bij vergelijkbare overheidsorganisaties;
 • Je hebt actuele (in de afgelopen 5 jaar) en aantoonbare … jaar ervaring met Continuous Integration, Continuous Delivery en Continuous Deployment. Geef aan hoeveel jaar ervaring;
 • Je hebt een afgeronde wo opleiding.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 24-02-2021 en 26-02-2021. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-02-10 15:34:15

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden