Pitstop voor succes
ICT detachering & recruitment

Scrummaster mobile app’s | Hoofddorp

Standplaats:

Hoofddorp
Aanvraagnummer:
1909
Startdatum:
16-04-2018
Verwachte einddatum:
16-07-2018
Aantal uur per week:
24
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
19-03-2018 16:00
Contactpersoon Quest4:
Sebastiaan Zonneveld
Telefoonnummer:
06 – 25 05 44 78

Functie omschrijving

Binnen Onze organisatie werken we met een groeiend aantal scrum teams. In de agile teams zitten business consultants, functioneel beheerders, technisch beheerders, soms aparte testers en in sommige gevallen zit de leverancier (developers) ook in het team. Vernieuwing en beheer gaan hand in hand, wat ook voor de nodige uitdaging zorgt.

Als Scrummaster heb je een uitdagende dubbelrol, want je combineert het begeleiden van het Scrum team met proces oplossend vermogen. De focus ligt op optimalisatie van het proces van realisatie van een story of feature. Momenteel zien we nog veel waste, dus we zoeken probleem oplossend vermogen.

Als faciliterend teamcoach zet je alles op alles om teamleden te helpen om zich volledig op de geprioriteerde stories en features te kunnen concentreren. Bijvoorbeeld door de Product Owner proactief te informeren en, waar nodig, te challengen. Welke wensen zijn realistisch? Hoe verhoudt de ontwikkelinspanning zich ten opzichte van de meerwaarde van de oplossing? Het zijn vragen die jij, samen met jouw team, onderzoekt én beantwoordt.

Je lost impediments op, mobiliseert mensen en middelen en koppelt de voortgang van de sprints proactief naar stakeholders terug. Je neemt het voortouw bij de teamevaluaties en zet in op continue verbetering en het stimuleren van het zelf organiserend vermogen van het Scrum team.

Profielschets

Je bent een communicatief en technisch sterke Scrummaster en hebt actuele kennis van de benodigde tools en technieken. Je combineert technisch inzicht met organisatorische kwaliteiten, bent verbeter-gedreven en hebt een scherpe, positief/kritische kijk. Je kunt overtuigend onderbouwen waarom je beslissingen neemt, zowel richting Product Owner (waarom wordt oplossing A als eerste gebouwd?) als naar je teamleden (wanneer is goed ‘goed genoeg’?). Je staat organisatorisch stevig in je schoenen en schakelt snel en soepel tussen IT en Business.

Functie eisen

2 jaar of meer ervaring als Scrummaster

Sterk oplossend vermogen om waste uit het proces te minimaliseren

Kunnen schakelen tussen coachend en sturend kunnen zijn naar het team, ook op inhoud

Ervaring met het managen van een backlog en het plannen van sprints, doen van planning poker etc.

Uitstekende communicatieve vaardigheden

Scrummaster certificatie

Ervaring met de ontwikkeling van mobiele apps

Ervaring met Agile management tools zoals JIRA is een pré

Ervaring als projectleider is een pré

Aanvullende informatie

Intakegesprekken vinden plaats op donderdag 22 maart en vrijdag 27 maart 2018;

Opmaak CV in het Nederlands en in Word met maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sebastiaan Zonneveld bereikbaar op het nummer: 06 – 25 05 44 78. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-03-13 16:16:18Aanmelden voor functie

Aanmelden voor functie
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Status : Gesloten

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Plaats een opdracht op Quest4

Plaats een opdracht