Pitstop voor ambities
Detachering & recruitment

Scrummaster | Omgeving van Leiden

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Omgeving van Leiden
Aanvraagnummer:
A2019-0743
Startdatum:
01-08-2019
Verwachte einddatum:
30-04-2020
Aantal uur per week:
32-40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
15 Jul 2019 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functie omschrijving

Quest4 is voor een gerenommeeerde organisatie in de tuinbouwsector op zoek naar een Scrummaster  voor 36-40 uur per week. Na 1.500 declarabele uren kom je bij gebleken geschiktheid direct in dienst bij onze opdrachtgever. 

Wat houdt de functie in? 
Jij zorgt ervoor dat de ICT-scrumteams het samen iedere dag een stukje beter doen!  Als scrummaster begeleid en ontwikkel je de scrumteams. Je coacht de functioneel ontwerpers, ontwikkelaars en testspecialisten in hun werkzaamheden en ontwikkeling. Je draagt kennis over en zorgt ervoor dat kennis tussen de teams wordt gedeeld. In het beginstadium inspireer je, doceer je en breng je eigen ervaringen in. Daarnaast faciliteer en coördineer je kennissessies en opleidingen. Je stimuleert de samenwerking binnen, tussen en buiten de teams. 

Als scrummaster ondersteun je en faciliteer je het scrumproces. Je coördineert ICT-projecten die de hele organisatie betreffen en gelijktijdige uitvoering vereisen. Als scrummaster ben je vanaf je eerste werkdag verantwoordelijk voor het goed plannen, begeleiden en uitvoeren van de scrumaanpak met lijsten en rollen in onze scrumstraten. Jij zorgt ervoor dat de scrumteams de theorie, werkwijzen en regels naleven en dat de sprints goed worden doorlopen. Daarbij zorg je ervoor dat je belemmeringen voor de scrumteams wegneemt of hanteerbaar maakt. Je gebruikt hiervoor ondersteunende tooling en technieken. Je bemoeit je niet met de inhoud; je focus ligt op het scrumproces en de planning. Die planning stem je af met de producteigenaren en met de manager Informatisering om al de nodige resources tijdig te mobiliseren.

Als lid van het team Informatisering ben je begeleider en bindmiddel tussen ICT, de verschillende scrumteams en de organisatie.

Organisatie:
Onze opdrachtgever wordt als de kwaliteitsdienst gezien voor de tuinbouwsector door het bevorderen en bewaken van de kwaliteit en gezondheid van het teeltmateriaal. Daarvoor worden er jaarlijks duizenden bedrijven in de bloemisterij-, boomkwekerij en groentesector gekeurd. Er werken circa 360 medewerkers en onze opdrachtgever behoort in Nederland tot de beste werkgevers in 2018 en 2019.

Functie eisen

Harde eisen:

  • Je hebt een afgeronde gerichte opleiding op HBO-niveau;
  • Meer dan 2 jaar ervaring in een corporate omgeving als scrummaster met verschillende scrumteams;
  • Je bent in het bezit van een PSM1- of CSM1-certificering;
  • Ervaring met applicatie-implementaties binnen complexe informatie-omgevingen;
  • Ervaring met het simultaan werken met verschillende scrumteams.

Competenties:
Je communiceert graag met de mensen uit de scrumteams. Je hebt oog voor verschillende belangen, weerstanden en blokkades die de voortgang binnen het team kunnen hinderen. Je brengt verschillende inzichten samen in een gezamenlijke aanpak ten behoeve van een soepel lopende scrum. Je bent in staat om snel en flexibel om te gaan met tegenslagen en wijzigingen. Die houding draag je over op de andere teamleden. Je hebt een sterke interesse in wat mensen in beweging brengt.

Je weet dat coachen hiertoe een krachtige manier van boodschappen overbrengen is. Je laat mensen zelf de boodschap formuleren door vragen te stellen. Je daagt uit. Mensen worden enthousiast van jouw aanpak. Je bent een geboren organisator en verbaal vaardig (Nederlands en Engels).

Aanvullende informatie

 Opmaak cv

  • In het Nederlands;
  • In word;
  • Maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2019-06-24 11:43:15Status : Gesloten

Aanmelden voor functie

Aanmelden voor functie
NeeJa
Maximale uploadgrootte: 5MB

Conform de AVG-wetgeving verwijzen wij naar ons privacy statement.

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Wordt gevonden door Quest4

Open inschrijving