Scrummaster / Ontwikkelaar Oracle EBS | Rotterdam

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Rotterdam
Aanvraagnummer:
2867
Startdatum:
02-01-2019
Verwachte einddatum:
02-01-2020 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
21-12-2018 09:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functie omschrijving

Quest4 is voor de Gemeente Rotterdam op zoek naar een Medior Scrummaster / EBS Ontwikkelaar voor 40 uur in de week. 

Als Scrummaster / Ontwikkelaar Oracle EBS werk je in het team Oracle EBS Ontwikkeling. Dit team gaat over de ontwikkeling van de inzet van Oracle EBS-producten bij de gemeente Rotterdam. Het team voert beheer- en projectactiviteiten uit.

Voor het team zoeken we een medior Ontwikkelaar / Scrummaster. Als medior kun je je verder ontwikkelen op het gebied van Oracle EBS-standaardmodules waaronder: Projecten, Inkoop en General Ledger. Natuurlijk is de techniek volop in beweging. Ontwikkeling van het team en van jezelf staan daarom centraal bij onze afdeling. Je krijgt hiervoor volop mogelijkheden en we stimuleren dat je je kennis deelt met je collega’s.

De organisatie:
Werken voor de gemeente Rotterdam is werken voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Die bekend staat als innovatief en internationaal. Een stad ook met complexe vraagstukken en grote maatschappelijke opgaven. In deze voorhoede werk jij, voor en samen met meer dan 620.000 Rotterdammers. Bij zo’n stad hoort een eigentijdse overheid. Wij bieden je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen. Met arbeidsvoorwaarden die dat mogelijk maken.

De afdeling:
In Rotterdam werk je bij de grootste ICT-afdeling in gemeenteland. Honderden collega’s houden zich dagelijks bezig met het beheren en beveiligen van alle ICT-dienstverlening. Zowel binnen de organisatie als in de stad. We werken met de meest geavanceerde technologieën om Rotterdam beter en innovatiever te maken. Vanuit onze twee dedicated datacenters hosten we meer dan 1.000 applicaties, 500 databases en beveiligen we vele terabytes aan data. Zo zorgen we ervoor dat meer dan 10.000 collega’s, een miljoen burgers en vele bedrijven dagelijks ondersteund blijven. Als Ontwikkelaar Oracle EBS kom je te werken bij het cluster Bestuurs- en Concernondersteuning van de gemeente. De functie is onderdeel van de afdeling Ontwikkeling en Projecten van het domein IIFO (Informatie, Innovatie, Facilitair en Onderzoek).

Functie eisen

 • Je bent beschikbaar naar verwachting vanaf 2 januari 2019 (KO);
 • Je bent beschikbaar voor 40 uur in de week (KO);
 • Je bent in de afgelopen 3 jaar geen ex-ambtenaar bij de gemeente Rotterdam geweest in wat voor vorm ook (KO);
 • Je hebt een succesvol afgeronde opleiding op HBO niveau, of hoger, in een ICT-gerelateerde studierichting (KO);
 • Je hebt minimaal 8 jaar ervaring als Oracle EBS Ontwikkelaar (KO);
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als scrummaster (KO);
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een coördinerende rol (KO);
 • Je hebt kennis van Oracle EBS versie 12.1.3 en 12.2.8, PL/SQL, APEX, Oracle workflow en Oracle forms/reports (KO);
 • Je hebt kennis en ervaring met Oracle Forms Builder, Oracle Workflow Builder, XML Publisher en Apex (versie 4 of hoger);
 • Ervaring met XML Publisher, SOA Gateway, Oracle jDeveloper en Oracle SQL Loader is een pré;
 • Je bent flexibel, een teamspeler, stressbestendig, proactief, zelfstandig, stressbestendig en communicatief sterk (KO);
 • Je beheerst goed de Nederlandse taal in woord en geschrift (KO).

Aanvullende informatie

 Opmaak cv

 • In het Nederlands;
 • In word;
 • Maximaal 5 pagina’s;
 • Je dient 1 positieve referentie te overleggen welke niet ouder is dan drie (3) jaar gerekend vanaf publicatiedatum van de uitvraag (KO).

 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-12-17 13:57:51Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden