Scrummaster | Utrecht

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2021-1349
Startdatum:
03-05-2021
Verwachte einddatum:
31-10-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
26-04-2021 08:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar een Scrummaster op basis van 36 uur per week. 

In de functie van Scrum Master fungeer je als verandermanager om het team te begeleiden naar een wendbare en behendige manier van werken in methoden, principes en uitvoering.

 • Je coacht op houding en gedrag binnen het agile werken op zowel persoonlijk als op teamniveau met als doel persoonlijke of professionele groei, dan wel een verbetering van de team performance. Je krijgt energie van het begeleiden van mens en organisatie!;
 • Je helpt het team om te focussen op het halen van doelstellingen, daarbij verwijder je de barrières die dat in de weg staat;
 • Je werkt nauw samen met de Product Owner en de business om maximale resultaten te behalen;
 • Je bent in staat om zowel het team te coachen als de organisatie te coachen.

Achtergrond opdracht:
Om deze functie naar behoren te kunnen vervullen beschik je over HBO/WO-werk en denkniveau verkregen door een relevante opleiding of ervaring. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, gedegen kennis van agile/scrum en verandermanagement (in relatie tot organisatiecultuur en organisatieontwikkeling vraagstukken) en relevante ervaring met het faciliteren van teams bijvoorbeeld als Scrum Master of Agile Coach. Ervaring als coach en met LEAN is een pré.

Uiteraard beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden; je legt makkelijk contact en positioneert je op een natuurlijke manier zodat jouw rol als begeleider, op verschillende niveaus, geaccepteerd wordt. Bovendien kun je goed samenwerken, luisteren en ben je tevens flexibel en sensitief.

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

De opdrachtgevers van DICTU zijn in toenemende mate afhankelijk van ICT en moeten werken in een voortdurend veranderende wereld. Om hierop te kunnen inspelen wordt van DICTU snelheid, wendbaarheid en betrouwbaarheid gevraagd.

Op basis van ervaringen, zowel binnen DICTU als in de buitenwereld, is de overtuiging dat werken met Scrum en DevOps de richting is waarin DICTU zich moet ontwikkelen.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • HBO werk- en denkniveau (ICT);
 • Certified Scrum Master (CSM) of vergelijkbaar niveau van certificering;
 • Gedegen kennis van agile/scrum (5 jaar);
 • Gedegen kennis van verandermanagement (5 jaar);
 • Relevante ervaring met het faciliteren van Scrum (DevOps) teams als Scrum Master of Agile Coach (5 jaar).

Wensen:

 • Competenties: – Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden; – Goed kunnen luisteren en observeren; – Legt makkelijk contact op verschillende niveaus; – Goed kunnen samenwerken, flexibel en sensitief;
 • Lean (bij voorkeur Green Belt).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats zo spoedig mogelijk. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-04-21 08:11:22

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden