Pitstop voor succes
ICT detachering & recruitment

Security Architect | Amsterdam

Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
1747
Startdatum:
15-02-2018
Verwachte einddatum:
08-02-2019
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
31-01-2018 16:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functie omschrijving

De ICT Contractmanager maakt deel uit van de afdeling Leveranciersmanagement (LM) van het ICT bedrijf van UWV, en valt daaronder binnen het team contract- en leveranciersmanagement. De ICT Contractmanager is vanuit zijn rol verantwoordelijk voor een aanwezige en goed functionerende ICT Sourcingcyclus. De ICT Contractmanager richt zich op de relatie met de leverancier en houdt zich dus bezig met de totale performance van een leverancier.
Enkele kernactiviteiten zijn:

 • Pro actief ondersteunen IV ketens en contracteigenaren op tactisch niveau bij uitbestede dienstverlening
 • Inregelen en continuïteit garanderen nieuwe dienstverlening;
 • Governance met leveranciers en business goed invullen en uitvoeren;
 • Daadkrachtig interveniëren bij verschillen van inzicht en kansen tussen leveranciers en UWV;
 • Bijdragen aan Europese aanbestedingen en exit situaties

Profiel

We zoeken een betrokken medewerker, die verantwoordelijkheid en regelruimte neemt en die continu wil leren en zichzelf verbeteren. Je bent enthousiast en een veelzijdig iemand en functioneert op academisch werk- en denkniveau. Je hebt je uitstekende adviesvaardigheden, onderhandelvaardigheden en goede kennis en ervaring met contracten en leveranciers relaties. Je hebt een proactieve houding, je biedt hulp waar nodig en je bent niet bang om vragen te stellen.
Onze voorkeur gaat uit naar iemand met meerjarige, aantoonbare ervaring in een geoutsourcete omgeving met name op het gebied van applicatie outsourcing en software, bij voorkeur op een senior niveau. Je hebt ook kennis en ervaring met de grote(re) ICT leveranciers van Nederland en kent de problematiek van de kleinere leveranciers. Je hebt meerdere aanbestedingen meegemaakt bij voorkeur in een (semi) overheidsomgeving.

Functiebeschrijving

De senior security architect wordt ingezet

 • ter ondersteuning van het team dat zich bezig houdt met de definitie, verduidelijking en beoordeling van de security aspecten van de datacenter aanbesteding.
 • Hij/zij werkt aan het voorbereiden van de alternatieve strategieën die kunnen worden gekozen rond inzet van optionele beveiligingsmaatregelen. Denk aan compartimentering, encryptie etc. Afweging tussen kosten, zowel initieel, structureel en beveiligingswinst zijn leidend.
 • Hij/zij zal werken aan strategisch beslisdocumenten, beoordelingstemplates en zorgdragen voor volledige transparantie in beoordelingen volgens de aanbestedingsregels.
 • Hij/zij zal bijdragen aan de beoordeling van de implementatievoorstellen van leveranciers

Functie eisen

 • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in het cyber security domein, meer specifiek met innovatieve toepassing van security in het datacenter in de afgelopen 4 jaar.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met ISO normen op het gebied van informatiebeveiliging en nationale standaarden zoals VIR/BIR in de afgelopen 5 jaar.
 • Minimaal een afgerond opleiding ICT op HBO niveau aangevuld met een voor een security architect relevante opleiding zoals Togaf, CISSP.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring (met referentie) omtrent Europese Aanbestedingen in de afgelopen 5 jaar.
 • Minimaal 5 jaar ervaring met DC ontwerp, waaronder cloudtechnologie, bij een leverancier of een grote organisatie (minimaal 10.000 werkplekken) in de afgelopen 7 jaar.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met uitbesteding van DC diensten in de afgelopen 7 jaar.

Aanvullende informatie

Het CV moet volledig in het Nederlands zijn en maximaal 7 pagina’s. Wij verzoeken u in het CV een referentie aan te leveren. Zie voor de inhoud van deze referentie de toelichting in het functieprofiel.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-01-26 07:23:38Aanmelden voor functie

Aanmelden voor functie
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Status : Gesloten

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Plaats een opdracht op Quest4

Plaats een opdracht