Pitstop voor succes
ICT detachering & recruitment

Service Manager capaciteitsmanagement | Amsterdam

Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
1858
Startdatum:
12-03-2018
Verwachte einddatum:
31-08-2018
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
26-02-2018 12:00
Contactpersoon Quest4:
Sebastiaan Zonneveld
Telefoonnummer:
06 – 25 05 44 78

Functie omschrijving

Concern ICT van UWV is verantwoordelijk voor het in stand houden en ontwikkelen van het UWV ICT landschap. Naast regie- en beleidstaken, is Concern ICT verantwoordelijk voor het in opdracht van de bedrijfsonderdelen beheren, ontwerpen en (laten) ontwikkelen van de ICT applicaties. De uitvoerende ICT taken zijn uitbesteed. Concern ICT bestaat uit de afdelingen: Portfoliomanagement & Architectuur, CIO Control, Enterprise Resource Planning Competence Center (ERP CC), en het ICT Bedrijf, waarbinnen ICT Services, Business Services, Leveranciersmanagement, HRM en PC&K hun plek vinden.

ICT Services – Team Applicatiebeschikbaarheid

Het team Applicatiebeschikbaarheid maakt onderdeel uit van de afdeling ICT Services. ICT Services is verantwoordelijk voor het technisch beheer van het applicatielandschap van UWV. De aansturing van de technisch beheerprocessen (het service management) vindt plaats vanuit team Applicatiebeschikbaarheid. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de ITIL v3 principes.

Hoofddoelstelling van ICT Services is onder meer het maximaliseren van de stabiliteit, beschikbaarheid en veiligheid van het UWV applicatielandschap. Als medior service manager met als rol capaciteitsmanager IKO-keten ga jij een belangrijke bijdrage leveren aan deze hoofddoelstelling. Er wordt nauw samengewerkt met de andere service management processen zoals continuity management en availability management. Ook ketenmonitoring is een belangrijk instrument dat hierbij ingezet wordt. Deze zaken vallen allemaal onder aansturing van het team Applicatiebeschikbaarheid.

Functie eisen

De ideale kandidaat is ervaren adviseur op het snijvlak van bedrijfsvoering en IT die rekening houdt met veranderende omstandigheden en specifieke behoeften van stakeholders. Hij heeft veel ervaring in het plannen en coördineren van verandertrajecten en stuurt daarbij op tijd, geld en kwaliteit. Daarbij aantoonbaar in staat om adviezen op directie en/of CIO niveau te kunnen geven.

  • Afgeronde WO-opleiding
  • Minimaal ITIL Expert Certificering of minstens 4 jaar aantoonbare werkervaring op ITIL Expert niveau in de afgelopen 7 jaar.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring met ITIL procesmanagement binnen een ICT Infrastructuur afdeling in de afgelopen 4 jaar.
  • Minimaal 1 aantoonbare soortgelijke opdracht met advies op directie niveau in de afgelopen 2 jaar.
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met het inrichten van een capaciteitsmanagementproces in de afgelopen 4 jaar.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sebastiaan Zonneveld bereikbaar op het nummer: 06 – 25 05 44 78. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-02-23 11:11:10Aanmelden voor functie

Aanmelden voor functie
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Status : Gesloten

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Plaats een opdracht op Quest4

Plaats een opdracht