Service Manager | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1136
Startdatum:
01-03-2021
Verwachte einddatum:
31-12-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
18-02-2021 14:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233

Functieomschrijving

Wij zijn voor het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) op zoek naar een Service Manager op basis van 36 uur per week. 

Als “Senior Service Manager” werk je in opdracht van de Coördinerend Projectmanager (die onderdeel uitmaakt van het programma team) en vervul je een cruciale rol in de werkgroep, om de doelstellingen te behalen.

Werkzaamheden:

 • Een behoeftestelling opstellen en met de partijen afstemmen, bestaande o.a. uit taken en verantwoordelijkheden inzake Centrale beheeren serviceorganisatie, en taken en verantwoordelijkheden die door de partijen zelf ingevuld moeten worden;
 • Adviseren inzake mogelijke partijen die voldoen aan de behoeftestelling en participeren in het selectie (gunningstraject);
 • Inrichten van een beheer- en serviceorganisatie;
 • Opstellen, afstemmen en vastleggen van procedures, afspraken en tooling waaronder: Diensten Nivo’s (DNO/SLA) en procedurele afspraken.

Achtergrond opdracht:
(DAP). Het NFI treedt op als producteigenaar van Hansken. Zij focust zich daarbij op haar kerntaken en betrekt diensten van derden voor niet tot haar kerntaken behorende activiteiten.

Momenteel wordt Hansken door het NFI centraal beheerd en doorontwikkeld volgens het Scale Agile Framework (SAFe). Het programma OK Hansken beoogt de situatie te realiseren waarin de Hansken software suite door een community (aangesloten partijen zowel nationaal (o.a. Politie, FIOD, NVWA, ILT, NFI) als internationaal (uitsluitend overheidsinstellingen, Law Enforcement Agencies) van Hansken gebruikende organisaties wordt doorontwikkeld.

Het programma heeft tot doel een volwassen beheer- en serviceorganisatie in te richten die aansluit bij de bovenstaande ontwikkelingen. Een centrale organisatie voor generieke beheer- en serviceactiviteiten, en activiteiten die op een decentraal niveau (door de partijen zelf) worden.

Organisatie:
Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) streeft ernaar de meest innovatieve en klantgerichte leverancier van forensische producten en diensten te zijn. Het NFI voorziet nationale en internationale organisaties die zich inzetten voor vrede, recht en veiligheid van betrouwbare informatie uit sporen. Door continu te investeren in kennis en innovatie speelt het NFI in op actuele maatschappelijke, technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen. Het NFI loopt hierin ook internationaal gezien voorop.

Hansken is ontworpen om in beslag genomen en gevorderde digitale dataverzamelingen inzichtelijk en toegankelijk te maken voor digitaal en tactisch onderzoekers. In 2014 is door het NFI, in het kader van haar R&D taak, een prototype ontwikkeld. In de afgelopen jaren zijn delen van dit platform in beperkte mate uitgerold en succesvol toegepast bij o.a. Politie en FIOD. Het heeft zich nationaal bewezen in meer dan 500 zaakonderzoeken. Internationaal is bij Law Enforcement Agency’s (verder aangeduid als rechtshandhavingspartijen), belangstelling voor gebruik van het platform. De wetenschappelijke wereld wil het platform inzetten voor R&D.

Om de opsporingskracht verder te vergroten delen rechtshandhavingspartijen en wetenschapsinstituten nationaal en internationaal (hierna te noemen partijen) de beschikbare digitaal forensische kennis. Zij werken nauw samen in R&D om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verder vergroten van deze kennis. Op deze manier kunnen betere onderzoeksresultaten worden gerealiseerd door het beter inzichtelijk maken van eventueel aanwezigen. 

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Professional ITSM, ISO-2000, ITIL;
 • Je hebt een academisch/werk en denk niveau (10 jaar);
 • Analyseren, netwerken, overtuigingskracht, plannen en organiseren, resultaatgerichtheid;
 • Je hebt meer dan 10 jaar kennis van wet- en regelgeving op het gebied van IT;
 • Je hebt meer dan 10 jaar kennis van het inrichten van een beheer- en serviceorganisatie (DevOps, ASL,BiS, ITIL);
 • Je hebt meer dan 10 jaar kennis van en ervaring met: Contractmanagement en IT- service management processen (operationeel en tactisch);
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (10 jaar).

Wensen:

 • Competenties: – Plannen en organiseren; – Stressbestendig; – Resultaatgericht; – Analyseren; – Netwerken; – Organisatiesensitiviteit;
 • Aantoonbare ervaring op het gebied van het inrichten en opzetten van beheer- en serviceorganisaties;
 • Ruime kennis van en ervaring met het opstellen en afstemmen van een behoeftestelling inzake beheer-en serviceorganisaties. Met behulp van je ervaring ben je in staat een advies uit hoe de behoeftestelling te realiseren. en indien van toepassing “hands on” participeren in het selectie/ gunningstraject;
 • Ruime kennis van en ervaring met het opstellen, afstemmen en vastleggen van procedures, afspraken en tooling waaronder: Diensten Nivo’s (DNO/SLA) en procedurele afspraken (DAP);
 • Kennis en ervaring met de NL strafrechtketen en digitaal forensisch onderzoek;
 • Werkt projectmatig;
 • Teamspeler;
 • Ervaring met Agile werken (aantoonbaar in het CV).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 15-02-2021 t/m 18-02-2021. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-02-15 13:07:52

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden