Servicedeskmedewerker | Utrecht

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2021-1034
Startdatum:
25-01-2021
Verwachte einddatum:
25-06-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
18 Jan 2021 8:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor Reclassering Nederland onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid op zoek naar een Servicedeskmedewerker op basis van 36 uur per week. 

De medewerkers van de Servicedesk staan dagelijks klaar voor alle medewerkers van Reclassering Nederland, Stichting Verslavingsreclassering GGZ (SVG), Leger des Heils Jeugdbescherming & Reclassering en de Veiligheidshuizen, die vragen hebben over ICT aangelegenheden. In sommige gevallen is meer specialisatie nodig en worden vragen via het registratiesysteem (Topdesk) doorgezet naar de 2e lijn. Als medewerker Servicedesk sta je in- en externe klanten vriendelijk en kundig te woord. Vage vragen maak je duidelijk. Je antwoorden en advies zijn bondig en glashelder. Storingen los je snel zelf op of zet je een adequate oplossing in gang en bewaak je de voortgang. Dit alles gebeurd op dit moment remote vanuit huis vanwege Covid.

Reclasseringswerk verdient goede ondersteuning op het gebied van automatisering. ICT is niet meer weg te denken. Betrouwbaar en snel beschikbaar. Reclassering Nederland maakt gebruik van een landelijk dekkend netwerk, dat 24 grotere locaties aansluit op de centrale infrastructuur. Die infrastructuur bestaat voor een groot deel uit Windows Server en Citrix-systemen, die worden beheerd door het team Windows/Citrix.

Achtergrond opdracht:
Reclassering Nederland vindt het belangrijk dat al haar medewerkers samen een afspiegeling vormen van de veelzijdige Nederlandse samenleving. Gevarieerd samengestelde teams waarin iedereen er toe doet, zijn sterker. Wij hebben in alle teams mensen nodig die anders naar hetzelfde kijken vanuit een verschillende achtergrond. Denk aan culturele herkomst, leeftijd, geslacht, ervaring en competenties. Onze doelgroep is immers ook divers. Daarom werken we actief aan de thema’s inclusiviteit en diversiteit.

Organisatie:
Reclassering Nederland is een onafhankelijke organisatie die werkt aan een veiliger samenleving. Samen met justitie, politie, gemeenten en het gevangeniswezen zetten we alles op alles om te voorkomen dat mensen opnieuw de fout in gaan. Dat doen we door aan de slag te gaan met ver-dachten en veroordeelden en hen aan te sporen hun gedrag te veranderen. Dat gebeurt vanaf hun arrestatie tot het moment dat zij weer op vrije voeten zijn. Medewerkers van Reclassering Nederland werken volgens uitgekiende methodes en op basis van wetenschappelijke ontwikkelingen. Het reclasseringswerk is het middelpunt van onze taak: bijdragen aan een veiliger samenleving.

Reclassering Nederland heeft vestigingen in vijf regio’s die worden aangestuurd door vijf regiodirecteuren. Zo’n 2000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor een veiligere samenleving. Het landelijk kantoor is gevestigd in Utrecht.

De afdeling I&A is verantwoordelijk voor de ICT infrastructuur binnen de organisatie. De afdeling ondersteunt de collega’s met betrouwbare oplossingen op basis van generieke infrastructuur. De afdeling beheert ruim 3.700 accounts van de 3 Reclassering Organisaties. De afdeling bestaat uit 30 fte die voornamelijk werken op de Servicedesk of een van de beheerteams: Citrix/Windows, Netwerken, Technisch applicatiebeheer en Unix/Dba. De afdeling Informatisering en Automatisering is gevestigd op het landelijk kantoor te Utrecht.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Windows 10 certificering;
  • Opleiding gericht op automatisering (MBO) en tevens de basisopleiding kernbegrippen ICT en Windows-familie;
  • Ruim 3 jaar MBO > niveau 3 werk denkniveau.

Wensen:

  • Competenties: – Klantgericht; – Luisteren; – Communiceren; – Samenwerken; – Flexibiliteit; – Creativiteit; – Analyseren;
  • Aantoonbare kennis van Windows 10, Topdesk, Active directory, Citrix director, Mobile Iron (>2 jaar).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 20 januari. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-01-14 13:14:31

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden