Solution architect | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1151
Startdatum:
23-03-2021
Verwachte einddatum:
22-09-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
23-02-2021 07:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op zoek naar een Solution Architect op basis van 32 uur per week. 

De solution architect zal werkzaam zijn binnen zowel projecten van het programma “Informatie Beveiliging en Infrastructuur” als projecten voor de operationele I&A afdeling. De solution architect werkt in beginsel nauw samen met de programmamanager, de coördinator Systeemen Netwerkbeheer, manager I&A, teammanager CIO office, CDO en de Enterprise Architect. Daarnaast werkt de solution architect samen met de diverse projectleiders en projectteams. De solution architect is verantwoordelijk voor het opstellen en aanpassen van High Level Designs en Low Level Designs binnen de projecten Mobiele Werkplek en Upgrade Microsoft Omgevingen. Daarnaast heeft de solution architect een rol als senior engineer in het begeleiden van de werkzaamheden in de implementatie.

Achtergrond opdracht:
De solution architect zal werkzaam zijn binnen genoemde projecten die vallen onder het programma “Informatie Beveiliging en Infrastructuur” en worden uitgevoerd samen met de afdeling I&A van de directie Bedrijfsvoering. De solution architect werkt in beginsel nauw samen met de coördinator Systeem- en Netwerkbeheer, de projectmanager van de Mobiele Werkplek en het hoofd I&A, hoofd CIO office en de Enterprise Architect. Daarnaast werkt de technisch architect samen met de team- en projectleden.

Organisatie:
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een toezichthouder en is in 2013 ontstaan uit een fusie tussen De Consumentenautoriteit, Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA). ACM ziet erop toe dat bedrijven eerlijk concurreren en beschermt consumentenbelangen. Het is onze missie kansen en keuzes voor bedrijven en consumenten te bevorderen. Dit doen we door probleemoplossend te werken. ACM is een zelfstandig bestuursorgaan en komt onafhankelijk en zelfstandig tot besluiten. Het Ministerie van Economische Zaken is politiek verantwoordelijk voor het beleid en de wetgeving en bepaalt de kaders waarbinnen ACM opereert. Wij maken ons met ruim 520 collega’s op onafhankelijke en professionele wijze sterk voor consumenten en bedrijven. We zijn een platte, overzichtelijke organisatie met acht directies, te weten: Mededinging, Consumenten, Energie, Telecom Vervoer en Post, Juridische Zaken, het Economisch Bureau, Bedrijfsvoering en Bestuur Beleid en Communicatie.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Minimaal afgeronde hbo bachelor opleiding in een ICT gerelateerde opleiding zoals Bedrijfskundige of Technische Informatica;
 • Bewezen kennis en recente ervaring met werkplekmigraties met de volgende technieken: virtualisatie, networking, storage, cloud technologie, cloud transitie, Office365 (on-premise), Intune en mobile device management;
 • Aantoonbare kennis van architectuur-, AVG- en informatiebeveiligingskaders van de overheid;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare rol van solution architect;
 • In die vergelijkbare rol zelf auteur van HLD’s en LLD’s (5 jaar);
 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met Microsoft Server 2019, Windows 10, Office 365 en Exchange 2019;
 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met Citrix Virtual Apps and Desktops, Citrix Provisioning en Citrix ADC (voorheen NetScaler), Intune en Ivanti.

Wensen:

 • Competenties: Communicatief en analytisch sterk in woord en geschrift. Politieke sensitiviteit, Overtuigen, Relativeringsvermogen, Organisatiesensitief; Pragmatisch. Zich niet verschuilen achter processen. Is in staat een brug te vormen, vanuit procesgericht denken naar de toe te passen techniek; – Uitstekende adviesvaardigheden; – Omgeving sensitief; – Overtuigingskracht, daadkracht en doorzettingsvermogen; – Kwaliteit- en resultaatgericht; – Initiatiefrijk; – Probleemoplossend vermogen;
 • Kennis van Trend Micro Office scan, Imprivata SSO;
 • Werkervaring bij de Rijksoverheid als architect;
 • Ervaring met het ontwerpen en het begeleiden van een organisatie naar een nieuwe werkplek omgeving;
 • Werkervaring bij Rijksoverheid als architect;
 • Ervaring met Microsoft Deployment kit en RES Workspace & automation;
 • Ervaring met Active Directory en GPO’s in het specifiek.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-02-18 14:05:39

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden