Specialist Forecasting | Amsterdam

Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
1796
Startdatum:
01-03-2018
Verwachte einddatum:
01-11-2018
Aantal uur per week:
32
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
13-02-2018 17:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Verkoop & Service is een belangrijk aanspreekpunt voor bestaande en toekomstige klanten van GVB. De afdeling is erop ingesteld om de best mogelijke service, hulp en oplossingen te verlenen aan de klant, zodat deze tevreden is en blijft. Verkoop & Service is verantwoordelijk voor de verkoop van vervoerbewijzen via verschillende kanalen, o.a. automaten, internet, loketten en via wederverkopers. En voor de bijbehorende distributiestrategie (verkoop via de juiste kanalen welke zich bevinden op de juiste locaties).

De teams Tickets & Info (T&I) en Klantenservice (KLS) ontvangen en verwerken klantcontacten via alle communicatiekanalen en bieden de juiste oplossingen, producten, advies, informatie en antwoord richting de klant. De kerntaken bestaan uit het verstrekken van (OV en reis) informatie en producten, het afhandelen van vragen en klachten, de verwerking en administratie van OV producten voor de zakelijke- en particuliere markt (abonnementen) en het beoordelen en afhandelen van diverse soorten claims/restituties.

De gevraagde Specialist forecasting, rapportage & analyse  vult het team van procescoordinatoren binnen de afdeling Verkoop & Service aan en levert in dit kader een belangrijke bijdrage aan de performancedoelstellingen van Klantenservice en Tickets & Info en dus aan de serviceverlening richting klant.
 
Doel
Het ontwikkelen, borgen en beheren van de performance en processen binnen de operationele teams Tickets &Info en Klantenservice, met name tijdens livegang van Noordzuidlijn. Dit met als doel om een optimale serviceverlening richting de klant te behalen bij de loketten en in de front- en backoffice.
 
Taken
– analyseert data en informatie uit de systemen en ontwikkelt en levert forecasts en 2 performance dashboards op (voor KLS en T&I);
– stelt op basis van de verzamelde informatie planningen en prognoses op;
– vervaardigt periodiek gegevensrapporten, overzichten, queries, e.d. en levert de gevraagde managementinformatie over resultaten en performance;
– deze dashboards en forecasts moeten de basis worden om ontwikkelingen, trends en knelpunten te signaleren.

Functie eisen

– ervaring met systemen: Avaya, MSdynamics, Quarto, Qmatic is een pré, ervaring met Excel is een must
– ruime ervaring in het ontwikkelen en maken van performance dashboards en rapportages (frontoffice, backoffice, financieel). Het eindproduct zal in Excel moeten worden opgeleverd.
– ervaring met forecasting capaciteitsmanagement call-verkeer, maar ook backoffice werkstromen.

Verder ben je:
– analytisch, oplossingsgericht en betrouwbaar;
– flexibel en stressbestendig;
– pragmatisch en kun je snel schakelen in een hectische omgeving… en je kan de mensen meenemen in de conclusies en adviezen vanuit de cijfers en weet je deze te vertalen naar de praktijk.

Aanvullende informatie

CV in het Nederlands, word en max 5 pagina’s

GVB zoekt een interim Specialist forecasting, rapportage & analyse voor minimaal 16 tot maximaal 32 uur per week. Bij voorkeur flexibel inzetbaar, waarbij de eerste maanden de inzet 16 uur zal zijn en vervolgens groeit naar maximaal 28 tot 32 uur per week.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-02-07 11:20:43

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden