Specialist Opleidingen | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1137
Startdatum:
01-03-2021
Verwachte einddatum:
30-09-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
18-02-2021 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) op zoek naar een Specialist Opleidingen op basis van 36 uur per week. 

Het programma OK Hansken bestaat uit diverse deelprojecten, twee projecten zijn er geformuleerd die tot doel hebben de realisatie van het opleidingenportfolio. Als “specialist opleidingen” werk je in opdracht van een digitaal forensisch specialist (die onderdeel uitmaakt van het programma team) en vervul je een cruciale rol in de werkgroep, om de doelstellingen te behalen.

Werkzaamheden:

 • Het formuleren en afstemmen van de behoeftestelling:
  – Het porfolio aan opleidingen;
  – Het vraagvolume.

Het Programma Opschaling en Ketenimplementatie Hansken heeft behoefte aan specialistische capaciteit om invulling te geven aan de realisatie van een compleet opleidingsportfolio en behoeftestelling.

De scope van het opleidingsportfolio omvat opleidingen voor het Openbaar Ministerie ( rechercheurs en analysten) en procespartijen (officieren en rechters) en heeft tot doel het zelfstandig gebruik van Hansken voor deze partijen te realiseren.

Het streven is om Hansken zo breed mogelijk in te zetten bij rechtshandhavings-partijen en wetenschapsinstituten nationaal en internationaal (Europa). Het opleidingsportfolio en de behoeftestelling dient daarop te worden toegesneden.

Organisatie:
Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) streeft ernaar de meest innovatieve en klantgerichte leverancier van forensische producten en diensten te zijn. Het NFI voorziet nationale en internationale organisaties die zich inzetten voor vrede, recht en veiligheid van betrouwbare informatie uit sporen. Door continu te investeren in kennis en innovatie speelt het NFI in op actuele maatschappelijke, technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen. Het NFI loopt hierin ook internationaal gezien voorop.

Hansken is ontworpen om in beslag genomen en gevorderde digitale dataverzamelingen inzichtelijk en toegankelijk te maken voor digitaal en tactisch onderzoekers. In 2014 is door het NFI, in het kader van haar R&D taak, een prototype ontwikkeld. In de afgelopen jaren zijn delen van dit platform in beperkte mate uitgerold en succesvol toegepast bij o.a. Politie en FIOD. Het heeft zich nationaal bewezen in meer dan 500 zaakonderzoeken. Internationaal is bij Law Enforcement Agency’s (verder aangeduid als rechtshandhavingspartijen), belangstelling voor gebruik van het platform. De wetenschappelijke wereld wil het platform inzetten voor R&D.

Om de opsporingskracht verder te vergroten delen rechtshandhavingspartijen en wetenschapsinstituten nationaal en internationaal (hierna te noemen partijen) de beschikbare digitaal forensische kennis. Zij werken nauw samen in R&D om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verder vergroten van deze kennis. Op deze manier kunnen betere onderzoeksresultaten worden gerealiseerd door het beter inzichtelijk maken van eventueel aanwezigen.

 

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Academisch/werk en denk niveau en ervaring in vergelijkbare trajecten (10 jaar);
 • Je hebt meer dan 8 jaar ervaring met het selecteren en contracteren van een opleidingsinstituut (gunningstraject);
 • Je hebt meer dan 8 jaar aantoonbare ervaring met de diverse vormen van opleiding (schriftelijk/klassikaal/digitaal/e-learning);
 • Uitstekend NL en EN taal in woord en geschrift (8 jaar).

Wensen:

 • Competenties: – Plannen en organiseren; – Stressbestendig; – Resultaatgericht; – Analyseren; – Netwerken; – Organisatiesensitiviteit;
 • Kennis en ervaring met de NL strafrechtketen en processen;
 • Kennis en ervaring met digitaal forensisch onderzoek;
 • Werkt projectmatig;
 • Teamspeler;
 • Ervaring met Agile werken (aantoonbaar in het CV).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-02-15 14:37:03

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden