Specialist technische automatisering | Ridderkerk

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Ridderkerk
Aanvraagnummer:
A2020-0520
Startdatum:
21-10-2020
Verwachte einddatum:
31-12-2020 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
13 Oct 2020 8:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor het Waterschap Hollandse Delta op zoek naar een Specialist technische automatisering op basis van 36 uur per week. 

Het beheren van de technische automatisering op RWZI’s inclusief het programmeren van wijzigingen en het documenteren van deze wijzigingen.

Het documenteren van de door aannemers te gebruiken bibliotheken van de besturingssoftware zoals die is ontwikkeld.
Vanwege het toepassen van een nieuw type PLC op Dokhaven en Sluisjesdijk is een aantal standaard bibliotheken ontwikkeld met daarin besturingsobjecten die aansluiten op de wensen van de gebruikers. De manier waarop deze objecten in de besturingsapplicatie moet worden opgenomen is nog niet voldoende beschreven om door een externe partij gebruikt te kunnen worden. Hieraan is, vanwege een groot project, op korte termijn wel behoefte.
Ten behoeve van de documentatie is een aantal sjablonen en voorbeelden beschikbaar. Het toepassen van deze sjablonen moet in nauw overleg met de ontwerper van de bibliotheken worden afgestemd.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding of werk- en denkniveau op minimaal HBO. Opleidingsniveau is duidelijk terug te vinden in het CV en indien nodig zijn kopieën van diploma’s beschikbaar;
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in deze rol. De werkervaring moet duidelijk terug te vinden zijn in het CV. Geef aan hoeveel jaar ervaring;
  • Geef aan hoe op basis van opgedane kennis en ervaring de opdracht bij het waterschap uitgevoerd wordt. Denk hierbij o.a. aan: – Kennis van ABB 800xA-systemen; – Kennis van ABB Control Builder M t.b.v. AC800m controllers; – Kennis en het kunnen gebruiken van Structure tekst; – Minimaal 3 jaar kennis en ervaring in het opstellen van ontwerpdocumentatie; – Minimaal 3 jaar kennis en ervaring in het opstellen van gebruikers documentatie; -Kennis en ervaring in afvalwater-projecten. De specifieke kennis moet duidelijk terug te vinden zijn in het CV;
  • Geef aan waarom je geschikte bent voor deze opdracht;
  • Geef een beschrijving waaruit blijkt dat je een positieve en kritische werkhouding hebt, eigenaarschap toont, verantwoording neemt, proactief bent, oog hebt voor plannen en organiseren en mensen met elkaar wilt verbinden en inspireren tot het veranderen van hun werkwijzen en het verbeteren van hun prestaties;
  • Je dient 2 referenties in te dienen. Met het invullen van deze referenties geef je WSHD het recht om rechtstreeks contact op te nemen met je referenten. (Naam organisatie waar opdracht in vervuld – Contactpersoon – Telefoonnummer Contactpersoon – Afdeling – Functie van jou op het project).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 16 oktober 2020. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-10-12 07:40:14

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden