Pitstop voor ambities
Detachering & recruitment

SPOED: Business Consultant | Amsterdam

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
A2019-0169
Startdatum:
01-03-2019
Verwachte einddatum:
30-09-2019 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
12 Feb 2019 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Wij zijn voor de UWV op zoek naar een Senior Business Consultant voor 40 uur per week. 

In de stuurgroep ELM is de afwijkingsrapportage voor 2019 goedgekeurd, waarin wordt aangegeven dat er meer inzet (1 fte) van IM nodig is om de implementatiedatum van 1 september 2019 te halen.  Door de inzet van een interne sr. Businessanalist voor het UIP project ELM (Enterprise Learning Management) is extra capaciteit noodzakelijk voor de reguliere ondersteuning (wijzigingsverzoeken en opdrachten zoals SPP, Fluid schermen en werving en selectie)

Opdrachtomschrijving:
Wij zijn voor het HRM IM-team op zoek naar een Business Consultant die aantoonbare ervaring heeft met PeopleSoft 9.2 voor implementatie van HRM oplossing zoals o.a. Strategisch PersoneelsPlan, Fluid toepassingen. Daarnaast behoren ook analyses voor reguliere functionele aanpassingen tot het takenpakket. 

Doel van de eenheid ERP Staven:
De informatiemanagement functie van de staven ondersteunt de UWV concernstaven Facilitair Bedrijf (FB), Financieel Economische Zaken (FEZ), Human Resource Management (HRM) en Informatie Communicatie Technologie (ICT) met een stabiele en voorspelbare Informatievoorziening met Enterprise Resource Planning (ERP) als uitgangspunt. Doel van de functie Het vertalen van functionele requirements naar HRM oplossing uitgaande van ‘best practices’ in de markt en de mogelijkheden van het PeopleSoft systeem. Het documenteren van de ‘best practices’ en ontwerp-keuzen en het overdragen van deze kennis aan de ERP beheer organisatie is een tweede doel van de opdracht.

Functie eisen

Harde eisen:

 • Minimaal 4 jaar ervaring als Business Consultant bij voorkeur in verschillende projecten en/of omgeving in vergelijkbare organisaties als het UWV in de afgelopen 5 jaar;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met PeopleSoft 9.1/9.2 in de afgelopen 5 jaar;
 • Heeft aantoonbare ervaring met complexe vraagstukken uitwerken en het zorgen van draagvlak bij conflicterende belangen;
 • Een afgerond opleiding op HBO niveau of hoger.

Wensen:

 • Kent de missie en bedrijfsdoelstellingen van UWV;
 • Kent globaal de wetgeving en organisatie van de Sociale Zekerheid en specifiek de plaats van UWV in de keten;
 • Kent op hoofdlijnen de organisatie van UWV.  Kent de gegevenshuishouding van UWV;
 • Bekend met administratieve organisatie en bedrijfsfuncties;
 • Kunnen toepassen van methoden en technieken voor het modelleren van de bedrijfsarchitectuur, bedrijfsprocessen, ict architectuur en ict processen;
 • Kunnen toepassen van tools en technieken (geautomatiseerde of handmatige) die gebruikt kunnen worden om de structuur, de verbanden en het gebruik van informatie binnen de organisatie vast te leggen en te begrijpen (simulatietool).

 

Aanvullende informatie

 Opmaak cv

 • In het Nederlands;
 • In word;
 • Maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2019-02-11 09:30:00Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
NeeJa
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden