SPOED: Contractmanager (2 FTE) | Amsterdam

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
2834
Startdatum:
01-01-2019
Verwachte einddatum:
31-12-2019 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
12-12-2018 08:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Wij zijn voor het UWV met spoed op zoek naar 2 x Contractmanagers voor 40 uur in de week.

Kandidaten voeren onderhandelingen en regie over de totstandkoming en beëindiging van de totale ICT Contractenset. Vanuit de regierol coördineren zij de bestellingen voor deelleveringen van meerdere dienstverlenende segmenten binnen de kaders van mantelovereenkomsten voor de levering van diensten en producten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie en het opstellen van de meer complexe adviezen.

Opdrachtomschrijving:
Kandidaten voeren onderhandelingen en regie over de totstandkoming en beëindiging van de totale ICT Contractenset. Vanuit de regierol coördineren zij de bestellingen voor deelleveringen van meerdere dienstverlenende segmenten binnen de kaders van mantelovereenkomsten voor de levering van diensten en producten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie en het opstellen van de meer complexe adviezen.

De regie door de contractmanager richt zich op diverse leveranciers welke de applicaties bij UWV ontwikkelen en beheren. Affiniteit met een complex applicatielandschap en de sturing van meerdere leveranciers die binnen het landschap (tegelijkertijd) werkzaam zijn. Nevenopdracht is het leveren van een essentiële bijdrage aan het verder professionaliseren van de regieorganisatie binnen UWV.

De Senior Contractmanager maakt deel uit van de afdeling LM van het ICT bedrijf van UWV, en valt daaronder binnen het team LM.
Het doel van de afdeling LM, is het aangaan, managen en beëindigen van opdracht aan de ICT leveranciers van UWV op tactisch niveau.

Naast het feit dat de Senior Contractmanager voornamelijk opereert op en vanuit het tactisch niveau, is ook het ondersteunen van de opdrachtgeversfunctie op strategisch niveau en het inhoudelijk toetsen op operationeel niveau een onderdeel van de rol en functie.
De Senior Contractmanager fungeert voor de UWV organisatie als het formele contactpunt naar de ICT leveranciers van UWV en voor de ICT leveranciers fungeert dit andersom.

De driedeling ‘aangaan, managen en beëindigen’ van leveranciersrelaties geeft op hoofdlijnen de functie binnen het ICT werkveld weer. Op dit brandpunt tussen UWV en de ICT leveranciers richt de Senior Contractmanager relevante processen in en structureert deze waar nodig. De Senior Contractmanager is ook verantwoordelijk voor het opstellen van het leveranciersplan, de vorming van de (interne) regiegroep. Het leveranciersplan en de regiegroep zijn belangrijke instrumenten op tactisch niveau om alle acties van en naar de ICT leveranciers en UWV inzichtelijk te hebben en te kunnen sturen hierop.

Een belangrijk aspect van de functie is de dynamiek; de functie beweegt zich binnen en tussen alle hiërarchische niveaus van de UWV organisatie, de Senior Contractmanager moet zeer goed hiertussen kunnen schakelen en altijd goed de belangen van betrokkenen en het volledige speelveld kunnen overzien. Het speelveld binnen en buiten de UWV organisatie is altijd in beweging, dit stelt naast de bovengenoemde functie specifieke competenties hoge eisen aan de flexibiliteit, stressbestendigheid, empathie en sensitiviteit van de Senior Contractmanager.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een geoutsourced omgeving met name het gebied van applicatie outsourcing en software ontwikkeling in de afgelopen 7 jaar;

  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met de grote(re) ICT leveranciers van Nederland in de afgelopen 7 jaar;
  • Je bent bekend met de problematiek van kleinere ICT leveranciers;
  • Je hebt ervaring met meerdere aanbestedingen projecten en bij voorkeur in een (semi) overheidsomgeving.

Aanvullende informatie

 Opmaak cv

  • In het Nederlands;
  • In word;
  • Maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-12-11 11:09:16

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden