Pitstop voor ambities
Detachering & recruitment

SPOED: Informatieanalist | Apeldoorn

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
2831
Startdatum:
17-12-2018
Verwachte einddatum:
28-02-2019 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
12-12-2018 09:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Wij zijn voor Monuta met spoed op zoek naar een Informatieanalist voor 32 uur in de week. 

Monuta is bezig met het vervangen van een cruciaal deel van haar applicatielandschap. Op dit moment wordt gewerkt met twee systemen: één voor het aannemen en regelen van de uitvaart (MUVIS) en één voor de verwerking van de inkoopnota’s en de facturatie (UTV). Deze systemen zijn verouderd en voldoen niet meer aan de huidige eisen. Bovendien wordt er veel handmatig en op papier gedaan en heeft de klant geen digitaal inzicht in zijn eigen dossier.

Monuta wil dat efficiënter en klantgerichter maken. Daar zit een stuk automatisering en standaardisering bij. Er is een nieuw systeem aangeschaft, MS Dynamics 365. Vanuit het project CONNeCT is er de afgelopen tijd gekeken naar alle wensen en eisen waaraan een dergelijk systeem moet voldoen en is het proces van melding tot en met factuur herontworpen. 

Opdrachtomschrijving:
Een belangrijk onderdeel binnen het uitvaartproces is het plannen van facilitaire ruimtes (uitvaart locaties). In totaal heeft Monuta ruim 60 van die locaties. Op een uitvaartlocatie kunnen diverse activiteiten plaatsvinden in verschillende ruimtes: condoleanceruimte, rouwkamer, koffiekamer, zaal voor uitvaartplechtigheid, ruimte voor herdenkingsdiensten, gekoelde ruimtes, etc.

Het gebruiken en reserveren van zo’n ruimte gaat gepaard met diverse business rules. Bijvoorbeeld: als de grote zaal gereserveerd is kunnen er geen koffiekamers ingepland worden. Zaal 1 en zaal 2 kunnen ook samengevoegd worden tot zaal x waardoor grotere groepen mogelijk zijn. In de garderobe kunnen tv schermen hangen om grote groepen mensen ook gelegenheid te geven de dienst te volgen. Er kan daar dan geen ontvangst plaatsvinden, etc. In de planningsmodule moeten al deze business rules verwerkt worden.

Om een goed beeld te krijgen welke business rules gelden en hoe de situatie per locatie is zijn we per direct op zoek naar een informatie analist die dit helpt te inventariseren en uit te werken. Vanuit het project is al veel voorwerk gedaan wat als uitgangspunt kan dienen voor de analyse en vastlegging.

Functie eisen

Qua kennis en ervaring zoeken we een kandidaat met de volgende kenmerken:

 • HBO opleiding Informatica / bedrijfsadministratie o.i.d;
 • Ervaring met modelleren (ERD, procesdesign, etc.);
 • Ervaring met softwareontwikkeling (opstellen requirements, Ontwerpen);
 • Communicatief zeer sterk;
 • Zelfstandig;
 • Hands-on ervaring, met de voeten in de klei gestaan (lees ontwikkelteams).

Specifieke opdracht in dit geval:

 • Analyse bestaande situatie t.a.v. de facilitaire ruimtes (welke ruimtes zijn er, hoe zijn deze per locatie gesitueerd, welke werkafspraken zijn er t.a.v. het ‘claimen’ van deze ruimtes, etc). Deze analyse zal ter plekke op een aantal locaties moeten plaatsvinden;
 • Generieke oplossingsbeschrijving voor heel Monuta;
 • Specifieke oplossingsbeschrijving per locatie;
 • Beschrijving inrichting aan de zijde van het CRM voor beheer;
 • Requirements opstellen welke als input kunnen dienen voor Mendix ontwikkelaar.

Aanvullende informatie

 Opmaak cv

 • In het Nederlands;
 • In word;
 • Maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-12-11 10:30:23Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden