Pitstop voor succes
ICT detachering & recruitment

Systeem- en Netwerkbeheerder | Den Haag

Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
1820
Startdatum:
26-02-2018
Verwachte einddatum:
31-12-2018
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
15-02-2018 09:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT-diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICTprojecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU-voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Doordat team OCR ook de ambassades over de gehele wereld ondersteunt, is het een “24 uurs bedrijf”. Het team werkt daarom in een volcontinu rooster. Dit is een rooster waarin de medewerker afwisselend dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten draait.

Er wordt gemiddeld 36 uur per week inzet gevraagd van de medewerker, in voorkomende gevallen zal er dus binnen de context van 1 week meer of minder uren worden gewerkt.

De functie betreft uitvoering van beheer en monitoring taken ten behoeve van de gehele door SSC-ICT beheerde ICTinfrastructuur, met de nadruk op het deel van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier zijn ca. 5500 medewerkers over de gehele wereld dagelijks van afhankelijk.

Dagelijkse activiteiten betreffen 2e- en 3e-lijnswerkzaamheden, met name systeembeheer, netwerkbeheer en incident management.

Functie eisen

  • In bezit van MCITP EA Windows Server 2008 (of later)
  • In bezit van ITIL Foundation v3 2011 certificaat (of later)
  • Bereid om in volcontinu dienst te werken
  • Bereid om dienstreizen naar het buitenland te maken
  • Kennis en beheersing van de Engelse taal
  • Kennis van en beheer-ervaring met Windows Desktop en Server OS, AD, Microsoft Exchange, SCCM, RES WM, DFS, VMWare, Hyper-V, Citrix, en Microsoft Office producten.
  • Samenwerking op teamniveau en met overige betrokken partijen
  • Proactieve professionele instelling en accurate werkwijze
  • Sociaal en communicatief vaardig

Aanvullende informatie

CV in het Nederlands, word en max 5 pagina’s 

Gesprekken vinden plaats op Donderdag 22 febr, tussen 10:00 en 12:00 of tussen 14:00 16:00

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-02-13 06:45:07Aanmelden voor functie

Aanmelden voor functie
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Status : Gesloten

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Plaats een opdracht op Quest4

Plaats een opdracht