Team manager | Den Haag en van uit huis

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag en van uit huis
Aanvraagnummer:
A2021-1101
Startdatum:
15-02-2021
Verwachte einddatum:
31-12-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
09-02-2021 08:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Team IT4IT en Testmanagement is onderdeel van de afdeling BI&I van de Divisie Applicaties. Team IT4IT is onderdeel van de afdeling BI&I van de Business Unit Maatwerk. De afdeling is verantwoordelijk voor het applicatiebeheer van verschillende applicaties en bestaat uit 5 teams, BBA, Beheer Beveiligde Applicaties, IAMS, Identitymanagement & Accesmanagement Shared, IAMKS Identity & en Accesmanagement Klant Specifiek en IT4IT.

Het team IT4IT is verantwoordelijk voor het applicatiebeheer de interne ondersteunende ICT van SSC-ICT, dit zal door de reorganisatie gaan veranderen. Het team heeft uitstekende functionele kennis van de systemen, omdat ze ook ‘technisch’ verantwoordelijk zijn ligt de focus dit jaar op de inbedding van het technisch applicatiebeheer en er moet Agile/DevOps gewerkt gaan worden, jouw taak is om dit goed in te richten.

Als teammanager ben je verandwoordelijk voor het aansturen van een team van ongeveer 12 medewerkers. Je zorgt voor een effectieve leiding en planning, efficiënte inzet van mensen en middelen, toegekende budgetten. Je houdt op tijdige en juiste wijze personeelsgesprekken. Je zorgt voor gestructureerd werkoverleg en adequate (interne) communicatie en je treed op als lid van het Managementteam van de afdeling. Bepaalde werkzaamheden gaan weg bij het team (incl. medewerkers) maar er worden ook werkzaamheden toegevoegd aan het team. Jij bent verantwoordelijk voor het goed overdragen en ontvangen van deze werkzaamheden. Ook ben je verantwoordelijk voor de inbedding van het applicatiebeheer van de beheerde systemen binnen het team. De organisatie bevindt zich in een Tijdelijke Werk Organisatie (TWO) deze zal eind dit jaar tot een reorganisatie leiden. Het is jouw taak om de medewerkers hier goed doorheen te leiden.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Bachelor Bedrijfskundige Informatica.
  • Gecertificeerd voor, ITIL, ASL, BISL, Agile Scrum, DevOps en Lean.
  • Aantoonbare kennis van ICT-dienstverlening (5 jaar)
  • Aantoonbare ervaring als teammanager binnen de overheid of andere grote vergelijkbare ict organisatie (5 jaar)
  • Je beschikt over een diploma van een gerelateerde HBO- of WO-opleiding

Wensen:

  • Ervaring met communiceren op tactisch- en operationeel niveau bij een ICT overheid organisatie, of vergelijk of complexe ICT omgevingen.
  • Visie en doelgericht werken, Samenwerken en verbinden, Besluitvaardig, Plannen en organiseren, Resultaat en oplossingsgericht en Service en klantgericht

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 16 februari 2021. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-02-05 09:58:16

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden