Teamleider assetmanagement | Tiel

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Tiel
Aanvraagnummer:
A2019-1064
Startdatum:
01-02-2020
Verwachte einddatum:
30-04-2020 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
6 Jan 2020 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Quest4 is voor het Waterschap Rivierenland op zoek naar een Teamleider assetmanagement voor 36 uur in de week in Tiel.

Binnen de afdeling Technische installaties is de behoefte aan een teamleider Assetmanagement. De opdracht is ontstaan in verband met het vertrek van de huidige teamleider.

Als teamleider Assetmanagement zorg jij met je team voor de balans tussen prestaties, risico’s en kosten van de assets van Waterschap Rivierenland. Zet jouw innovatieve, leidinggevende kwaliteiten in voor duurzame projecten en een veilige leefomgeving in onze mooie regio.

Werkzaamheden/taken
Als teamleider sta je met de professionals in het team aan de lat om visie te ontwikkelen en richting te geven om de organisatie verder te brengen in Assetmanagement. Voor de komende jaren ligt de nadruk op het door ontwikkelen en implementeren van assetmanagement in de zuiveringstaak binnen de hele organisatie. De teamleider brengt onderscheid aan tussen de verschillende assetmanagementrollen, verantwoordelijkheden en bevoegdheden en zorgt dat de werkzaamheden door de juiste rollen wordt uitgevoerd. De teamleider ziet en legt de verbinding tussen strategie, beleid en de operationele tak en zorgt met het team dat doelen en ambities concreet gemaakt worden in assetmanagementplannen, adviezen en in de prioritering van projecten en innovaties.

Als teamleider Assetmanagement:
 geef je leiding aan het team Assetmanagement, bestaande uit vijftien professionals.
 voer je managementtaken uit zoals het realiseren van taak- en doelstellingen, en het organiseren van de personeelsbezetting.
 voer je functioneringsgesprekken en coach je de professionals, zowel op wat ze doen als wie ze zijn en op hun ontwikkeling.
 fungeer je als verbindende factor tussen de vakdisciplines zuiveringsbeheer, onderhoud en Assetmanagement. In dit doorlopende proces positioneer jij de tactische waarde van jouw team in de organisatie.
 maak je deel uit van het managementteam van de afdeling en ook daar ben je de verbindende schakel tussen de strategische en de operationele laag.

Het team
De afdeling technische installaties telt ongeveer 115 medewerkers, verdeeld over acht teams. De teamleider geeft leiding aan het team Assetmanagement, bestaande uit vijftien professionals uit diverse disciplines, zoals beleidsadvies, innovatietechnologie en onderhoudsadvies. De sfeer in het team is hecht en persoonlijk, met een hoge mate van professionaliteit en enthousiasme voor het vakgebied. Collega’s zijn begaan met elkaars wel en wee en stimuleren elkaar in het delen van feedback, kennis en ervaring.

Functieprofiel
Je bent een ervaren, inspirerende leidinggevende met affiniteit voor techniek. Als communicatieve kameleon weet je jezelf succesvol op verschillende niveaus te bewegen: van strategisch advies tot coaching van je collega’s, jij draait er je hand niet voor om. Je bent een innovatieve bruggenbouwer die mensen in beweging krijgt. Je draagt met plezier de visie van assetmanagement van Waterschap Rivierenland uit.

Functie eisen en wensen

  • De kandidaat heeft aantoonbaar ervaring als teamleider in een soortgelijke functie
  • De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met werken bij een waterschap (of overheid)
  • Een technische en bedrijfskundige achtergrond op HBO+/Universitair werk- en denkniveau.
  • Minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare, leidinggevende functie op het gebied van Assetmanagement.
  • Rijbewijs B
  • De afgelopen 2 jaar NIET in dienst van Waterschap Rivierenland is geweest?

Aanvullende informatie

Opmaak cv

  • In het Nederlands;
  • In word;
  • Maximaal 5 pagina’s.
  • Voor deze aanvraag dient separaat nog een aparte bijlage ingevuld te worden wanneer we besluiten u aan te bieden bij WSRL

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2019-12-20 06:35:21

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden