Teamleider / MT-lid | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1447
Startdatum:
15-06-2021
Verwachte einddatum:
14-06-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
21-05-2021 10:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233

Functieomschrijving

Wij zijn voor het Kerndepartment voor het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat op zoek naar een Teamleider/MT Lid op basis van 36 uur per week.

Weet je met jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid een team te begeleiden, te motiveren en te verbinden? Ben je op zoek naar een tijdelijke functie? Dan zijn we op zoek naar jou.

De teamleider / MT-lid is integraal verantwoordelijk voor de werkzaamheden van de eigen teams en draagt bij aan overstijgende clusterwerkzaamheden.

Als teamleider ben je P-verantwoordelijk voor de medewerkers van twee teams. Je geeft adequate sturing op hoofdlijnen (processen en hoofdtaken) aan het team Post, Distributie en Documentbeheer (PDD) en het team Informatiebeheer (IB). De aansturing doe je twee dagen in de week vanuit kantoor (i.v.m. Coronamaatregelen) en het andere deel op afstand. Hierbij geef je hen de ruimte om de dagelijkse primaire processen zelfstandig uit te voeren. Je houdt zaken in de gaten (check-ins) en stuurt bij wanneer nodig.

Je vervult een sleutelrol in de ontwikkeling van de organisatie en bent, samen met de manager DI en de andere teamleider, als MT-DI verantwoordelijk voor zowel de operationele aansturing als de uitvoering van het beleid. Met jouw visie en up-to-date kennis op het gebied van digitaal werken en de informatiehuishouding werk je mee aan de uitvoering van het jaarplan 2021. Als teamleider informeer je de teams actief over de ontwikkelingen binnen de organisatie, de eigen directie en de afdeling. Daarbij stimuleer je hen om actief mee te denken en hun bijdrage te leveren aan de veranderingen binnen de afdeling.

Aanvullend lever je een bijdrage aan het MT-DI door de reeds ingezette verandering te ondersteunen en de aanpak daar waar nodig aan te passen op de nieuwe ontwikkelingen en jouw eigen team. Je past daarmee je wijze van handelen op jouw teams.

Achtergrond opdracht:
Ivm de detachering van de huidige teamleider zoeken we een tijdelijke vervanger/ster.

Organisatie:
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat staat voor een duurzaam, ondernemend Nederland. We zetten ons in voor een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor onze natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Zo bouwen we onze topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren we in een krachtig en duurzaam Nederland. Ministerie van Economische Zaken, voor een duurzaam, ondernemend Nederland

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • HBO-opleiding Informatiemanagement;
  • WO-werk- en denkniveau;
  • 1-3 jaar werkervaring in soortgelijke leidinggevende functie;
  • Kennis en ervaring op het gebied van digitaal werken en informatiehuishouding in het bijzonder;
  • Ervaring met het aansturen, stimuleren en motiveren van uitvoerende medewerkers (S5-S8) in hun ontwikkeling.

Wensen:

  • Competenties: – Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid; – Klantgerichtheid; – Omgevingsbewustzijn; – Organisatiesensitieviteit; – Plannen en Organiseren en Flexibel.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-05-19 13:42:01

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden