Technisch Aansluitcoördinator BSNK | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1051
Startdatum:
15-03-2021
Verwachte einddatum:
30-09-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
26-01-2021 07:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor Logius op zoek naar een Technisch Aansluitcoördinator BSNK op basis van 36 uur per week.

Voor het team BSNk zoeken wij een enthousiaste (Senior) Technisch Aansluitcoördinator. In deze functie bied jij intensieve interactieve ondersteuning bij de aansluiting van organisaties op BSN koppelregister. Jij staat tussen onze gebruikers (de burgers en bedrijven in Nederland), onze klanten (de organisaties met een publieke taak) en de leveranciers van onze ICTdiensten in. 

Je bent in staat in complexe trajecten mensen met elkaar te verbinden en resultaten te behalen. Aansluitondersteuning is met name van belang wanneer de kennis over het toepassen van BSN koppelregister nog onvoldoende beschikbaar is of wanneer er sprake is van een onvolwassen keten of ketenfunctionaliteit.

Je draagt zorg voor de instandhouding van het BSNk. Je levert een essentiële bijdrage aan veilige toegang tot diensten van de e-overheid. Je zorgt dat afspraken tussen de betrokken partijen, overheidsdienstverleners, deelnemers en leveranciers worden nageleefd. Je geeft adviezen over proactief beheer en stuurt externe partijen aan. Je kunt de gebruikte techniek doorgronden en resultaten bereiken in een complexe omgeving. Daarnaast draag je bij aan een multidisciplinaire ICT-project, waarbij ontwikkeling en beheer nauw met elkaar samenwerken en zorg je voor de kennisborging over het product.

Binnen het team ben je als technisch aansluitcoördinator mede verantwoordelijk voor (beheer)processen. Zo heb je een regierol bij de afhandeling van operationele incidenten en issues en ook het doorvoeren van user stories. Daarbij draag je zorg voor onder meer het opstellen van implementatieplannen, het monitoren van beveiligingsmaatregelen, het opstellen van procedures en het professionaliseren van de bestaande beheerprocessen en tools. Bij de doorontwikkeling van de systemen stel je eveneens user stories op voor wijzigingen. Ook draag je zorg voor het functioneel ontwerp. Als vraagbaak voor leveranciers en deelnemers geef je antwoorden en zorg je voor de uitvoering van Requests for Change door de leveranciers.

Achtergrond opdracht:
Het BSN koppelregister (BSNk) is een Logius-voorziening, waarmee een pseudoniem van een gebruiker kan worden gekoppeld aan een BSN. Authenticatiemiddelen die voor gebruik in het BSN-domein worden toegestaan, moeten nl. gebruik maken van de privacy-beschermende techniek van pseudonimisering. Aan ieder authenticatiemiddel (zowel privaat als publiek) wordt daartoe een polymorf pseudoniem (PP) gekoppeld dat gebaseerd is op het BSN. De voorziening BSNk is de bouwsteen die dergelijke polymorfe pseudoniemen uitgeeft aan geautoriseerde private en publieke partijen. Het BSNk is een voorziening in ontwikkeling. De eerste versie draait sinds 2018 in productie en er wordt nog volop doorontwikkeld.

Organisatie:
Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kosten-besparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid. Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Diploma HBO/Bachelor Business IT & Management (specialisatie Functioneel beheer) of HBO/ Bachelor Functioneel beheer Informatica (specialisatie Functioneel beheer) of Functioneel Beheer specialist of Busines Information management professional;
  • Je hebt meer dan 3 jaar relevante werkervaring in ICT-ondersteuning bij implementatie- of aansluittrajecten;
  • Je hebt meer dan 3 jaar kennis en ervaring met webservices, XML en SOAP-UI;
  • Je hebt meer dan 3 jaar kennis op het gebied van functioneel ontwerp en standaarden, zoals SAML en encryptie;
  • Je hebt meer dan 3 jaar kennis en ervaring van TLS en PKIoverheid.

Wensen:

  • Competenties: – analyseren; – klantgerichtheid; – omgevingsbewustzijn; – plannen en organiseren; – resultaatgerichtheid; – samenwerken; – voortgangscontrole; – zelfontwikkeling;
  • Wij zoeken een teamplayer met kennis en ervaring in een SAFE/Agile werkomgeving;
  • Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Kennis en ervaring met het gebruik van Splunk;
  • Je bent in het bezit van functie-gerelateerde (SAFe-Agile) certificeringen of bent bereid deze op korte termijn te behalen. Bekend met werken in scrum (agile) teams en Agile/Safe. In bezit van de certificaten Agile scrum foundation en Safe for teams of de bereidheid deze voor eigen rekening te behalen via de Logius Academie.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-01-21 10:41:26

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden