Technisch Architect | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1146
Startdatum:
01-03-2021
Verwachte einddatum:
31-08-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
22-02-2021 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op zoek naar een Technisch Architect op basis van 32 uur per week.

Opdrachtbeschrijving:
De technisch architect zal werkzaam zijn binnen zowel projecten van het programma “Informatie Beveiliging en Infrastructuur” als projecten voor de operationele I&A afdeling. De infrastructuur architect werkt in beginsel nauw samen met de programmamanager, de coördinator Systeem- en Netwerkbeheer, hoofd I&A, hoofd CIO office, CDO en de Enterprise Architect.

Daarnaast werkt de technisch architect samen met de diverse projectleiders en projectteams. De technisch architect is verantwoordelijk voor het opstellen/aanpassen van architectuur documentatie benodigd voor het project zoals een PSA en High Level Design. Dit zal met name voor het project Upgrade Microsoft Omgevingen en het project Mobiele werkplek zijn.

De technisch architect maakt een goede vertaling van de business behoeften naar de techniek en vice versa.

Daarnaast dient hij/zij ervoor te zorgen dat de kennis die in de organisatie en in de projecten wordt opgedaan, wordt vastgelegd en geborgd. De technisch architect zal werkzaam zijn binnen zowel projecten van het programma “Informatie Beveiliging en Infrastructuur” als projecten voor de operationele I&A afdeling.

De infrastructuur architect werkt in beginsel nauw samen met de programmamanager, de coördinator Systeem- en Netwerkbeheer, hoofd I&A, hoofd CIO office, CDO en de Enterprise Architect. Daarnaast werkt de technisch architect samen met de diverse projectleiders en projectteams.

De technisch architect is verantwoordelijk voor het opstellen/aanpassen van architectuur documentatie benodigd voor het project zoals een PSA en High Level Design. Dit zal met name voor het project Upgrade Microsoft Omgevingen en het project Mobiele werkplek zijn. De technisch architect maakt een goede vertaling van de business behoeften naar de techniek en vice versa. Daarnaast dient hij/zij ervoor te zorgen dat de kennis die in de organisatie en in de projecten wordt opgedaan, wordt vastgelegd en geborgd.

Achtergrond Opdracht:
Binnen de ACM loopt het programma ICT Infrastructuur & Informatiebeveiliging. Binnen dat programma lopen meerdere projecten en daarbinnen het project Upgrade Microsoft Omgevingen. Ondertussen gaan de ontwikkelingen vanuit de business door. Aangezien het project Upgrade Microsoft Omgevingen technisch gezien een randvoorwaardelijk project is voor een aantal projecten binnen het programma ICT Infrastructuur & Informatiebeveiliging en voor andere programma’s is het zaak om het tempo van het project te verhogen. Om dat te kunnen heeft ACM extra capaciteit nodig die middels deze inhuur wordt gerealiseerd. Dit project omvat het upgraden van de werkplekken (700) en bijbehorende servers inclusief eventuele benodigde vervanging/uitbreiding van de infrastructuur. 

Organisatorische context en cultuur:
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een toezichthouder en in 2013 ontstaan uit een fusie tussen De Consumentenautoriteit, Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA). ACM ziet erop toe dat bedrijven eerlijk concurreren en beschermt consumentenbelangen. Het is onze missie kansen en keuzes voor bedrijven en consumenten te bevorderen. Dit doen we door probleemoplossend te werken. ACM is een zelfstandig bestuursorgaan en komt onafhankelijk en zelfstandig tot besluiten. Het Ministerie van Economische Zaken is politiek verantwoordelijk voor het beleid en de wetgeving en bepaalt de kaders waarbinnen ACM opereert. Wij maken ons met ruim 520 collega’s op onafhankelijke en professionele wijze sterk voor consumenten en bedrijven. We zijn een platte, overzichtelijke organisatie met acht directies, te weten: Mededinging, Consumenten, Energie, Telecom Vervoer en Post, Juridische Zaken, het Economisch Bureau, Bedrijfsvoering en Bestuur Beleid en Communicatie.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Minimaal afgeronde hbo bachelor opleiding in een ICT gerelateerde opleiding zoals Bedrijfskundige of Technische Informatica;
 • Bewezen kennis en recente ervaring met virtualisatie, networking, storage, cloud technologie, cloud transitie, Office365 (on-premise), Intune en mobile device management;
 • Bewezen kennis van en ervaring met architectuurmethodieken (zoals TOGAF, DYA, etc.);
 • Je hebt meer dan 5 jaar aantoonbare ervaring in de rol van infrastructuur/technisch architect;
 • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring met het werken binnen architectuur-, en is goed op de hoogte van de AVG- en Informatie Beveiligingskaders diensten;
 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met recente versies van Microsoft Operating systems (server en werkplek), VMware software, Citrix Virtual Apps and Desktops, Citrix Provisioning en Citrix ADC (voorheen NetScaler) networking, datacenters, storage, cloudoplossingen;
 • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring met het opstellen van Project Start Architecturen, High Level Designs en Technische Ontwerpen.

Wensen:

 • Competenties: – Communicatief en analytisch sterk in woord en geschrift; – Politieke sensitiviteit; – Overtuigen; – Relativeringsvermogen; – Organisatiesensitief; – Pragmatisch. Zich niet verschuilen achter processen; – Is in staat een brug te vormen, vanuit procesgericht denken naar de toe te passen techniek; – Uitstekende adviesvaardigheden; – Omgeving sensitief; – Overtuigingskracht, daadkracht en doorzettingsvermogen; – Kwaliteit- en resultaatgericht; – Initiatiefrijk; – Probleemoplossend vermogen.
 • Ervaring met het ontwerpen en het begeleiden van een organisatie naar een nieuwe werkplek omgeving;
 • Werkervaring bij Rijksoverheid als architect;
 • Ervaring met Microsoft Deployment kit en RES Workspace & automation;
 • Ervaring met Active Directory en GPO’s in het specifiek;
 • Kennis van Trend Micro Office scan, Imprivata SSO.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-02-17 14:39:31

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden