Test analist | Zwolle

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Zwolle
Aanvraagnummer:
A2021-1131
Startdatum:
01-03-2021
Verwachte einddatum:
31-07-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
17-02-2021 11:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) op zoek naar een Senior Test Analist op basis van 36 uur per week.

Binnen de afdeling Informatie- en Procesmanagement is behoefte aan een senior test analist voor werkzaamheden in het kader van de ontwikkeling van het Uitvoeringsplatform UP nationaal (UPNL). UPNL is een applicatie ter ondersteuning van de uitvoering van (subsidie- )regelingen in het nationale domein en is gebaseerd op zaakgericht werken. In (de voorgangers van) het UPNL programma is in de afgelopen 4 jaar gewerkt aan het ontwikkelen van een inregelmodule voor het ondersteunen van opgavegericht werken op basis van Blueriq technologie. Daarmee zijn inmiddels 50 regelingen in productie genomen.

Daarnaast zijn diverse ondersteunende koppelingen ontwikkeld, die onder andere het berichtenverkeer en het geautomatiseerd afhandelen van verplichtingen in de financiële administratie met het UPNL platform verbinden en ondersteunen. De inregelmodule en ondersteunende koppelingen zijn voorzien van configureerbare parameters. Dat is in lijn met het concept om met de inregelmodule ook nieuwe openstellingen van bestaande regelingen of nieuwe regelingen te kunnen configureren (ook wel: inregelen). Parallel vindt nu de ontwikkeling plaats van het UPNL-WBSO deel. Dit betreft een regeling specifiek uitvoeringsplatform met gebruik van dezelfde tooling (Blueriq) als UPNL 2.0 /3.0.

RVO is op zoek naar een senior test analist voor het UPNL-WBSO deel, die binnen korte tijd een prestatie neerzet. Iemand die eigenstandig verantwoordelijkheid neemt voor het organiseren en structureren van de werkzaamheden binnen de gegeven kaders.

De werkzaamheden omvatten onder andere:

 • Doorvoeren verdere professionalisering kwaliteitsborging en effectiviteit van het team;
 • Analyseren huidige WBSO proces t.o.v. applicatie, en van daaruit een ontwikkel en test aanpak/strategie bepalen (risico-gedreven);
 • Implementeren van deze risico-gedreven ontwikkel en test strategie;
 • Ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van (geautomatiseerde) tests;
 • Doorontwikkelen van het huidige testraamwerk en dekkingsraad;
 • Denken vanuit het business proces en ondersteunen bij procesbeheersing.

Achtergrond opdracht:
Binnen RVO is een nieuw platform ontwikkeld en in gebruik genomen voor de ondersteuning van de uitvoering van regelingen. We staan aan de vooravond van de migratie van een zeer grote regeling naar dit platform: de WBSO. Je bent als senior test analist verantwoordelijk voor de kwaliteit van de applicatie, zowel intern als richting de doelgroep. De senior test analist wordt functioneel aangestuurd door de projectmanager UPNL WBSO en maakt onderdeel uit van het agile team.

Organisatie:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou.

Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies.

Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Opleiding bedrijfskunde, bedrijfskundige (technische) Informatica, ICT of andere relevante IV-opleiding op hbo+ of wo niveau;
 • Informatiemanagement: requirements analyse, procesmodellering (BPMN2), datamodellering;
 • Je hebt meer dan 3 jaar aantoonbare ervaring als (test) analist m.b.t.: bedrijfsprocessen, informatiestromen en het opstellen van probleemanalyses, verandervoorstellen, risico- en gevolgenanalyses;
 • Je hebt meer dan 3 jaar werkervaring met ICT projecten op basis van Agile scrum.

Wensen:

 • Competenties: – Zelfstandig kunnen werken; – Maakt zich materie snel eigen; – Analytisch; – Pragmatisch, hands-on mentaliteit; – Helder communiceren en toont hier initiatief in, overtuigingskracht; – Stressbestendig; – Schakelen tussen business en IT, Netwerken; – Opereren in een agile omgeving;
 • Kennis van de wet- en regelgeving (AWR en AVG) en de hieruit voortvloeiende kwaliteitseisen;
 • Ervaring in het werken in een uitvoerende organisatie van de Rijksoverheid dan wel een grote publieke dienstverlener.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De werkzaamheden worden met name verricht op de vestiging Zwolle. Vanwege corona werkt RVO tot nader orde vanuit huis.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-02-15 11:44:30

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden