Testautomatiseerder HOP | Woerden

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Woerden
Aanvraagnummer:
A2020-0492
Startdatum:
01-11-2020
Verwachte einddatum:
01-11-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
7 Oct 2020 7:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Kamer van Koophandel op zoek naar een Senior Testautomatiseerder HOP op basis van 40 uur per week. 

De KVK maakt zich klaar voor de toekomst. Om beter te kunnen inspelen op de wensen van onze klanten maken wij onze dienstverlening flexibeler en onze ICT up-to-date. De KVK zet vol in op digitalisering en heeft zichzelf als doel gesteld om de beste digitale dienstverlener te worden binnen de publieke sector.

Het projectteam HOP is verantwoordelijk voor het maken van een nieuwe applicatie voor KVK medewerkers. Als senior testautomatiseerder ben je verantwoordelijk voor het opzetten, uitbreiden en onderhouden van geautomatiseerde testen voor de back-end services en de Angular front-end. Je traint je teamgenoten in het automatiseren van testen en bewaakt de kwaliteit van de bestaande en nieuwe testen.
Je hebt aantoonbaar ervaring met het opzetten, onderhouden en verbeteren van testprojecten die met Java (Spring Boot), TypeScript, Selenium/Protractor en Cucumber zijn opgezet.

De KVK is een moderne publieke dienstverlener die haar data, kennis en adviesdiensten zoveel mogelijk online beschikbaar stelt. We helpen ondernemers starten, innoveren en ondernemen, in binnen- en buitenland. Wij doen ons werk waar de overheid een rol heeft, maar laten zoveel mogelijk over aan de markt zelf. Een moderne ICT-afdeling helpt de organisatie om hierin succesvol te zijn. Je gaat deel uitmaken van een scrumteam waarbinnen er behoefte is aan een senior tester met ervaring in testautomatisering.

Je houdt van dynamiek en je bent een stressbestendige zelfstarter. Je kunt goed prioriteiten stellen en bewaken en onder hoge tijdsdruk toch prettig blijven samenwerken. Je bent pragmatisch en kunt jezelf snel aanpassen aan de context. Natuurlijk is actuele, vakinhoudelijke kennis van testautomatisering (API’s, front-end, Page Object Model) in Java, TypeScript en Cucumber een must-have in deze functie. Daarnaast heb je een ijzersterk analytisch denkvermogen, waarmee jij makkelijk verbindingen legt. Door je prettige communicatiestijl verbindt je mensen met elkaar. Omdat je niet alleen accuraat bent, maar ook proactief en overtuigend, lever je een belangrijke bijdrage aan de testautomatisering in dit team. Je hebt een plezierige, energieke drive die de positieve flow doorzet in het slagvaardige grote team waarin je komt te werken.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Minimaal een afgeronde hbo opleiding;
 • Je hebt aantoonbaar kennis van Java (certificering) en je hebt aantoonbaar kennis van Cucumber (certificering);
 • Minimaal 3 jaar aantoonbaar ervaring met geautomatiseerd testen met Cucumber;
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met programmeren in Java;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbaar ervaring met Selenium/Protractor;
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met SOAP en REST;
 • Competenties: – Communiceren: verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden. – Onafhankelijkheid: Is authentiek in gedrag, durft eigen standpunten tegenover anderen te handhaven en te verdedigen. – Overtuigingskracht: Is in staat draagkracht te creëren en weet anderen ertoe te brengen een standpunt, idee, advies of plan te accepteren en/of over te nemen. – Initiatief: Reageert proactief door zaken in gang te zetten. – Samenwerken: Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep. De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Wensen:

 • Hiervoor genoemde opleidingsniveau is een opleiding op het gebied van Informatica;
 • Je hebt aantoonbaar kennis van Wiremock of een vergelijkbare tooling;
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met Gitlab-ci en Docker;
 • Ervaring met het opzetten van testframework t.b.v. software dat in productie draait, bij voorkeur back-end en front-end;
 • Je hebt aantoonbaar ervaring bij een vergelijkbaar overheidsorganisatie.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 12 oktober 2020. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-09-29 13:08:36

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden