Testcoordinator | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1085
Startdatum:
12-02-2021
Verwachte einddatum:
31-07-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
04-02-2021 07:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar een Testcoordinator op basis van 36 uur per week. 

SSC-ICT is voor het programma ‘Doorontwikkeling DWR Next werkplek 2021’ opzoek naar een testcoordinator. Deze testcoordinator is binnen het programma verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met de klanten van SSC-ICT die werkplekdiensten afnemen en i.h.k.v. life cycle management daarbij applicaties en nieuwe functionaliteiten dienen te testen conform overeengekomen planningen. De testcoordinator informeert de programma- en projectmanagers over de vorderingen van deze uit te voeren testen, zorgt voor de benodigde verduidelijkingen van bevindingen zodat specialisten gericht kunnen werken aan oplossingen en werkt de diverse administaties bij. Op basis van deze informatie kunnen beslissingen genomen worden over het uitvoeren van upgrades en migraties. De coordinator moet gezien worden als de spil tussen projectmanagers, testers (aan de kant van de klanten), technische specialisten en applicaties- en functionele beheerders.

Achtergrond opdracht:
SSC-ICT moet er altijd zijn. 40.000 ambtenaren werken 24 uur per dag via onze ICT-omgeving op verschillende apparaten en locaties.Wij zorgen er als SSC-ICT voor dat onze slimme werkplekconcepten meebewegen met de behoeften van onze gebruikers. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat de rijksambtenaren steeds meer mobiel kunnen werken, thuis of op kantoor. En als partner van het Rijk voldoet onze dienstverlening aan de hoogste veiligheidsnormen. Uitvoering van het programma Doorontwikkeling RWO 2021 vindt plaats vanuit de Business Unit Standaard.

Organisatie:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden ITdiensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EUvoorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • T-Map Foundation en ITIL Foundation;
 • Afgeronde HBO Opleiding;
 • Je hebt meer dan 5 jaar relevante en aantoonbare ervaring als testconsultant / coordinator binnen de overheid of organisaties van vergelijkbare omvang;
 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met gestructureerd opzetten testen;
 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met Agile Projectaanpak;
 • Je hebt meer dan 1 jaar ervaring met tools t.b.v. geautomatiseerd testen en JIRA;
 • Affiniteit met requirements engineering ( 1 jaar).

Wensen:

 • Competenties: – Analyse & Oordeelsvorming; – Besluitvaardigheid; – Netwerken; – Omgevingssentiviteit; – Overtuigingskracht; – Plannen en organiseren; – Resultaatgerichtheid; – Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van IT Infrastructuur en je hebt kennis van Windows 10 en Office 365;
 • Kennis van Certified Agile Tester certificering;
 • Kennis van Server Based Computing en Ivanti;
 • Kennis van KA applicaties;
 • Gevoel voor Humor. Denkt ‘in wat kan wel’ i.p.v. ‘wat kan niet’. Veel gevoel voor onderlinge samenwerking (ook buiten de eigen kaders).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 10 februari 2021. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-02-02 10:54:53

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden